MozillaZine

TBE Issue

Talk about add-ons and extension development.
wicktron
 
Posts: 3
Joined: March 11th, 2003, 11:04 pm

Post Posted March 11th, 2003, 11:28 pm

Hi, I'm using Tabbed Browser Extension by Piro and have a little problem. Perhaps I'm just a n00b or I'm ignorant or something, but here it goes. I have TBE setup such that when I enter a new URL, it opens a new tab. However, when I try to use the function for Autocompleting URLs (ie: CTRL+Enter autocompletes for www.[url].com) it does not open in a new tab but rather opens in the current tab replacing the site I had displaying.

Thumper

User avatar
 
Posts: 8037
Joined: November 4th, 2002, 5:42 pm
Location: Linlithgow, Scotland

Post Posted March 12th, 2003, 2:46 am

Doesn't sound like an error on your part. It's likely an oversight by Piro. Apprently he's pretty receptive to emails, although this would be a Phoenix-only issue so it might be better waiting until 0.6 which is apparently going to be properly supported on Phoenix.

- Chris

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests