MozillaZine

TB 60.3.1 (32 bits) Creates a bug on its own

User Help for Mozilla Thunderbird
raananb
 
Posts: 579
Joined: July 21st, 2003, 9:44 pm
Location: Boulogne, France

Post Posted November 28th, 2018, 6:48 am

I created a list (my_list), but When I try to put 'my_list' in the 'For' window, TB adds '<my_list>' the the list name giving 'my_list <my_list>' and then complains that this is not in the correct format!

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 121574
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 28th, 2018, 7:38 am

Moving to Thunderbird Support.

Try removing the underscore in that list name. Also see http://kb.mozillazine.org/Mailing_lists to ensure that the list was properly set up.

raananb
 
Posts: 579
Joined: July 21st, 2003, 9:44 pm
Location: Boulogne, France

Post Posted November 28th, 2018, 9:02 am

The underscore is just for the illustration.

I had this problem with a list which worked in earlier versions (for a number of years, in fact), and which fails with this version.

Last time I used this mechanism successfully was on November 23 2018 17h12 CET.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 121574
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 28th, 2018, 10:01 am

The underscore is just for the illustration.

If the list name includes a space or other non-alphanumeric character it may be a problem. That's why I suggested removing the underscore. The same would apply to a space or other character that is not a letter or number.

raananb
 
Posts: 579
Joined: July 21st, 2003, 9:44 pm
Location: Boulogne, France

Post Posted November 29th, 2018, 5:45 am

This makes no difference. 'ABC' is immediately transformed into 'ABC <ABC>' when selected as destination. Just try it.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 121574
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted November 29th, 2018, 6:03 am

I have multiple mailing lists and use them regularly without issues. That (the <listname> repeat) just the way Thunderbird displays the list name in the "To" field. Have you tried creating another list containing just your own address and sending to that list to see if the error message is displayed?
Does the same thing occur if you launch the application in Mozilla Safe Mode? http://kb.mozillazine.org/Safe_mode

makaiguy

User avatar
 
Posts: 16742
Joined: November 18th, 2002, 6:44 pm
Location: Somewhere in SE USA

Post Posted November 29th, 2018, 7:49 am

Doug Wilson, "The Makai Guy"
Win10 (64bit): FF Quantum 68.0 (64bit), TB 60.8.0 (32-bit) ║ Android 8.0/7.1.1: FF Mobile 67.0.3
No TB for Android available, dammit!
What a fool believes he sees, no wise man has the power to reason away - Doobie Brothers

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests