MozillaZine

[EXT] S3.Translator

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
kaz4ikeda
 
Posts: 2
Joined: February 16th, 2018, 7:18 pm
Location: Japan

Post Posted February 17th, 2018, 7:17 am

pag77 wrote:
kaz4ikeda wrote:"Long press" feature is tremendously useful and most of my action is using this feature.
But this feature doesn't work just after moving to a previous or a next page by back or forward button (or Alt+arrrow-key).
It begins to work only after F5 refresh.
Is this avoided by some settings or some workarround?
(My environment: Firefox58 on Windows10 64bit)

"Long press" for translate single word?
I'm sorry, but I can not reproduce your problem
My browser: Firefox 58.0.2

The problem occur with both single word and selected text.
Example of the sites are:
- https://en.wikipedia.org/
- https://www.mozilla.org/
- https://docs.python.org/
Some addon confilct?
My addons are:
- Cookie AutoDelete
- Flash Video Downloader
- Open Tabs Next to Current
- Print Edit WE
- Print to PDF
- S3.Translator
- Select After Closing Current
- uBlock Origin
- Yet Another Smooth Scrolling WE
- Tree Style Tab
- Multiple Tab Handler
But disabling all addons except S3.Translator did not solve the problem.
My browser is also Firefox 58.0.2

pag77
 
Posts: 1596
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted February 17th, 2018, 3:01 pm

kaz4ikeda wrote:The problem occur with both single word and selected text.
Example of the sites are:
- https://en.wikipedia.org/
- https://www.mozilla.org/
- https://docs.python.org/

Thank you, I was able to reproduce your problem!

pritel
 
Posts: 2
Joined: February 20th, 2018, 11:17 am
Location: Slovakia

Post Posted February 20th, 2018, 11:29 am

Hello Olexandr!
Can you please make small actualization of S3.Translator?
I use Mozilla Firefox on Linux Ubuntu, and on translation of selected text doesn't work.
Thank you

Additional informations:
I have on computer Ubuntu, Firefox and S3.Translator all the newest version.
(all software I have the newest version)

pag77
 
Posts: 1596
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted February 21st, 2018, 9:51 am

pritel wrote:and on translation of selected text doesn't work.

always? or only on some websites?

pritel
 
Posts: 2
Joined: February 20th, 2018, 11:17 am
Location: Slovakia

Post Posted February 21st, 2018, 10:37 am

pag77: I think, that it doesn't depend from website.
It sometimes work OK and sometimes doesn't work correctly.
Problems start after big changes in addons system standards of Mozilla Firefox. Before all work fully correctly.
After select of text, it always display button for translation, but when I click on translation button, it doesn't always open windows with translated text.

pag77
 
Posts: 1596
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted February 22nd, 2018, 9:51 am

pritel wrote:After select of text, it always display button for translation, but when I click on translation button, it doesn't always open windows with translated text.


Ok, thanks. I will look for the problem

frozenstein
 
Posts: 2
Joined: January 15th, 2018, 9:01 am
Location: Hungary

Post Posted March 3rd, 2018, 9:30 am

First of all thank you for this addon.

I have a feature request: Google Translate displays synonyms when I only translate one word could you add this function to the floating window, or make it clickable with an icon?

What I'm referring to:
> https://i.imgur.com/1vvybsb.jpg

Cyberian75 wrote:Please consider adding dictionary definitions for single-word translations; in addition, an "alternate" language option instead of the "Disable when the language of the site matches the language of translation" option. That is, a second target language: If the detected language matches the first target language, then translate it to the second target language.
I also second this.
Last edited by LIMPET235 on March 24th, 2018, 3:34 am, edited 1 time in total.
Reason: Image tags removed to restore the forum layout.

pag77
 
Posts: 1596
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted March 3rd, 2018, 4:38 pm

frozenstein wrote:I have a feature request: Google Translate displays synonyms when I only translate one word could you add this function to the floating window, or make it clickable with an icon?

this is already in the work plan for future versions

Cyberian75
 
Posts: 105
Joined: November 12th, 2005, 11:26 am
Location: Oregon

Post Posted March 3rd, 2018, 5:44 pm

Great, thanks!
Michael

frozenstein
 
Posts: 2
Joined: January 15th, 2018, 9:01 am
Location: Hungary

Post Posted March 6th, 2018, 8:30 am

Great news! Impatiently waiting!

erkanmsn
 
Posts: 1
Joined: March 22nd, 2018, 1:17 am

Post Posted March 22nd, 2018, 1:19 am

Hi, nice plugin congratulations. I have a question.
I'm using three monitors.
The translation window is stuck on one monitor. I can't drag it to other monitors. What can I do?

Best regard's.

Sharcs
 
Posts: 2
Joined: January 24th, 2018, 9:23 am

Post Posted March 22nd, 2018, 3:25 am

pag77 wrote:
Sharcs wrote:I use Wordpress to make sites and your addon keeps adding code when I'm editing pages.
If I select any text while using the visual view in the editor, it adds code that can only be seen using the code view in the editor.
Is there a way of stopping it from doing this?

this code is automatically deleted after the hiding of the mini buttons


Sorry for the late reply.

Anyways, the code does not get deleted. Once it appears it stays on permanently unless deleted manually.

Maybe there's a setting to turn off the translator on certain domains?

Thanks.

shuipin
 
Posts: 2
Joined: March 24th, 2018, 3:20 am

Post Posted March 24th, 2018, 3:25 am

zamar27 wrote:I'm trying the latest S3 addon for Chrome. Is it possible to show its popup window continuosly open ONLY on pages with certain language like Chineses? Once I open or switch to a tab with different language like English, the popup window should auto close. Once I returned to Chinese tab, the popup should auto open again. This feature can use already stored by the addon data on the list of sites to translate. Or, it can use a new "List of Launguages to auto open the popup window". THis feature would be very useful, since a user wouldn't need to click the button to open and close the popup. Thanks for your great helper program!

Example of use:
when a user browses automatically translated to English or Chinese pages, its often needed to enter some search terms to search the Chinese portal. You usually enter them in S3 popup window, translate to Chinese, then enter into Search field on the Chinese portal. So the S3 popup should be always open, but only on Chinese pages. On English pages or another native for the user language, there is no need to keep the popup open.


I would suggest the similar features! :)
Last edited by shuipin on March 27th, 2018, 10:12 pm, edited 1 time in total.

shuipin
 
Posts: 2
Joined: March 24th, 2018, 3:20 am

Post Posted March 24th, 2018, 3:29 am

frozenstein wrote:First of all thank you for this addon.

I have a feature request: Google Translate displays synonyms when I only translate one word could you add this function to the floating window, or make it clickable with an icon?

Cyberian75 wrote:Please consider adding dictionary definitions for single-word translations; in addition, an "alternate" language option instead of the "Disable when the language of the site matches the language of translation" option. That is, a second target language: If the detected language matches the first target language, then translate it to the second target language.
I also second this.


Great suggestion. As a linguist myself I believe I would find this feature very useful!

zoghal
 
Posts: 1
Joined: March 24th, 2018, 3:25 pm

Post Posted March 24th, 2018, 3:32 pm

hi dear
In the latest version of Firefox, right-to-left text is not properly supported.
For arabic / persian text, need to set direction:rtl in css styles
screenshot: https://www.dropbox.com/s/00gogx56f3n8x ... 1.png?dl=0
thanks

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests