MozillaZine

Problems with most recent phoenix

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
fwapcom
 
Posts: 1
Joined: November 6th, 2002, 2:00 pm

Post Posted November 6th, 2002, 2:02 pm

I can't get the newest nightly build to work. Deleted the old folder, created a new profile and it just comes up with the basic toolbars but nothing works. Can't get to any websites or anything. Anyone know what's going on?

leoz

User avatar
 
Posts: 131
Joined: November 4th, 2002, 8:28 pm
Location: Boston, MA, USA

Post Posted November 6th, 2002, 2:08 pm

fwapcom wrote:I can't get the newest nightly build to work. Deleted the old folder, created a new profile and it just comes up with the basic toolbars but nothing works. Can't get to any websites or anything. Anyone know what's going on?


I believe the 1105 Phoenix is broken - there are other threads that discuss it. I haven't
downloaded it due to tons of reports of problems. Hopefully will be fixed in 1106, but
it seems nowhere to be seen. I am using 1101 and it is working well for me.

tmb

User avatar
 
Posts: 55
Joined: November 5th, 2002, 1:44 pm

Post Posted November 6th, 2002, 2:15 pm

Last edited by tmb on November 12th, 2012, 11:19 pm, edited 1 time in total.

Killmaster
 
Posts: 58
Joined: November 6th, 2002, 5:08 pm

Post Posted November 6th, 2002, 5:15 pm

No offense intended to you personally, but would people stop referring to Microsoft as "M$"? This has to be one of the most retarded terms I've ever heard, and nothing says "stupid lunix fanboy" more than hearing people use the term.

Stefan

User avatar
 
Posts: 2051
Joined: November 5th, 2002, 2:46 am

Post Posted November 6th, 2002, 5:26 pm

Killmaster wrote:but would people stop referring to Microsoft as "M$"? This has to be one of the most retarded terms I've ever heard, and nothing says "stupid lunix fanboy" more than hearing people use the term.


I use Windows, but I still often use M$ instead of MS.
But then again I don't care if you think I'm a "stupid lunix fanboy" or not so I'll be using it in the future too :p

shimage
 
Posts: 129
Joined: November 5th, 2002, 3:39 am

Post Posted November 6th, 2002, 5:43 pm

Killmaster wrote:No offense intended to you personally, but would people stop referring to Microsoft as "M$"? This has to be one of the most retarded terms I've ever heard, and nothing says "stupid lunix fanboy" more than hearing people use the term.


i use M$, and i've <i>tried</i> linux. then i found out that i don't have the time to learn it. so i'm pretty much a stupid windows fanboy...

Thumper

User avatar
 
Posts: 8037
Joined: November 4th, 2002, 5:42 pm
Location: Linlithgow, Scotland

Post Posted November 6th, 2002, 10:16 pm

luckily Penny Arcade did this, which is a lovely piece of linkage for any 'M$' situation.

- Chris

audioaficionado

User avatar
 
Posts: 76
Joined: November 7th, 2002, 12:56 am
Location: Rogue River Valley, SW Oregon, USA

Post Posted November 7th, 2002, 1:14 am

leoz wrote:
fwapcom wrote:I can't get the newest nightly build to work. Deleted the old folder, created a new profile and it just comes up with the basic toolbars but nothing works. Can't get to any websites or anything. Anyone know what's going on?


I believe the 1105 Phoenix is broken - there are other threads that discuss it. I haven't
downloaded it due to tons of reports of problems. Hopefully will be fixed in 1106, but
it seems nowhere to be seen. I am using 1101 and it is working well for me.


I just fought with this very problem all day. The fix was simple.

The latest builds don't auto create a default user like they used to.
No profile and you get exactly the same symptoms.

So you have to put this target path and switch in you shortcut properties:
"C:\~\Phoenix\phoenix.exe" "-profilemanager"
including the quotes to get to the profile manager.

Then simply create the profile name of your choice.
8) Windows: XPproSP2
8) Gentoo & Overclockix Live CD
8) Latest Firefox of course

Cya later,
Steve

peter
 
Posts: 6
Joined: November 5th, 2002, 4:59 pm

Post Posted November 7th, 2002, 10:04 am

sounds pretty simple. you'd think they would have done a quick fix... but there wasn't even an 11/06 build! trying your fix right now :) thanks for the detective work

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests