MozillaZine

[EXT] S3.Translator

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
reglis
 
Posts: 8
Joined: October 8th, 2015, 3:12 am

Post Posted October 9th, 2015, 1:48 am

pag77 wrote:reglis, o_O
big thank you!!
please update to 5.09!

Thank you too.

Firefox xx.x + S3.Google Translator x.xx

Actions > Basic Functions > Perform action in the bottom panel
When the title bar is enabled and the browser window is resized the minimize, maximize and close buttons disappear.

pag77
 
Posts: 1642
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted October 9th, 2015, 3:51 am

> When the title bar is enabled and the browser window is resized the minimize, maximize and close buttons disappear.

hm... please screenshots step-by-step

reglis
 
Posts: 8
Joined: October 8th, 2015, 3:12 am

Post Posted October 10th, 2015, 3:58 am

Firefox > Customize > Title Bar enabled

Top with S3.Google Translator closed
Bottom with S3.Google Translator open

Image

Minimize, maximize and close buttons disappear.

Firefox > Customize > Title Bar disabled

No problem.

pag77
 
Posts: 1642
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted October 10th, 2015, 8:40 am

reglis, your screen size (width and height) and your OS Windows XP?

reglis
 
Posts: 8
Joined: October 8th, 2015, 3:12 am

Post Posted October 10th, 2015, 9:17 am

1680x1050 & Windows XP :oops:

I often use two windows side by side (2x840x1050).

The buttons do not really disappear, they move to the right. By expanding the window I find them one by one.
840, 841, ..., 875 I begin to see the first button, 876, 877, ..., 942 I see all the buttons.

pag77
 
Posts: 1642
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted October 10th, 2015, 9:43 am

the minimum width of the bottom panel is 940 pixels..
I can reduce the size of the panel to 800-840 pixels, but it does not solve your problem.
this feature (or bug?) in Windows XP - if you make the window smaller than the size of the panel, the buttons disappear again

S3.GT with panel 800-840px, please try:
https://www.dropbox.com/s/h40w00lbh2xazj5/s3google_translator-5.09-fx.xpi

merula
 
Posts: 5
Joined: December 23rd, 2013, 2:12 pm

Post Posted October 10th, 2015, 5:42 pm

Can anyone tell me why "Translate page" NEVER works here ? It looks like the page is being translated and on the right it says "Show original" but "translated page" and original is just the same (the foreign language, not a single line is translated)

"Translate marked text" is okay so I have to mark a page chapter by chapter or 20 lines or so one after another but this does not make much sense when there is an option "Translate page" in S3 Translator

pag77
 
Posts: 1642
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted October 11th, 2015, 1:26 am

please tell me your language and send me screenshots your settings: S3.Translator - Settings - tab Translate

reglis
 
Posts: 8
Joined: October 8th, 2015, 3:12 am

Post Posted October 11th, 2015, 3:27 am

pag77 wrote:S3.GT with panel 800-840px, please try:
https://www.dropbox.com/s/h40w00lbh2xazj5/s3google_translator-5.09-fx.xpi

" This add-on could not be installed because it appears to be corrupt. "

Do not bother I use the floating window :wink:

pag77
 
Posts: 1642
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted October 11th, 2015, 3:57 am

reglis wrote:
pag77 wrote:S3.GT with panel 800-840px, please try:
https://www.dropbox.com/s/h40w00lbh2xazj5/s3google_translator-5.09-fx.xpi

" This add-on could not be installed because it appears to be corrupt. "

please try again

reglis
 
Posts: 8
Joined: October 8th, 2015, 3:12 am

Post Posted October 11th, 2015, 5:06 am

" This add-on could not be installed because it appears to be corrupt. "

pag77
 
Posts: 1642
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted October 11th, 2015, 5:41 am

reglis wrote:" This add-on could not be installed because it appears to be corrupt. "

hmmm... please try...
s3google_translator-5.09-fx.xpi - 281.88 KB
https://www.dropbox.com/s/h40w00lbh2xazj5/s3google_translator-5.09-fx.xpi

reglis
 
Posts: 8
Joined: October 8th, 2015, 3:12 am

Post Posted October 11th, 2015, 6:50 am

no :-k

pag77
 
Posts: 1642
Joined: December 26th, 2013, 10:46 pm

Post Posted October 11th, 2015, 9:55 am

you download a file?
s3google_translator-5.09-fx.xpi
Size: 281.88 KB
MD5: 9C61E6934C9FDFC7F55006CCFF7FBB3E

Centauri39
 
Posts: 351
Joined: November 25th, 2006, 2:18 pm

Post Posted October 12th, 2015, 6:57 am

I'm on Linux Mint 17.2. MATE and I've installed the add-on S3.Google Translator 5.09 for both FF 41.0.1 and TB 38.3.0.

The mentioned add-on has a text-to-speech feature, which, (not only) on my system, does work in FF, but not in TB.

According to what the add-on developer told me in an e-mail contact, the add-on does work for Windows in FF and TB, on Mac in FF and TB, but on Ubuntu (where Mint is based on) the add-on does work in FF only, but not in TB.
It looks like there is a bug in the Ubuntu version of TB, where mp3 doesn't seem to be supported or, for some reason, just doesn't work.
So, it doesn't seem to be the add-on's fault and therefore there's probably nothing the add-on developer can do about this.

Let me add:
When I say 'the add-on doesn't work', I'm referring to its text-to-speech feature only!
Everything else about this add-on is ok!

Is there anybody around who can help to fix this, please?

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests