MozillaZine

FF 60 audio bug.....maybe?

Discussion of bugs in Mozilla Firefox
Necronomicon
 
Posts: 94
Joined: June 5th, 2007, 3:35 am

Post Posted May 26th, 2018, 9:59 am

I don't know if this is a bug with firefox, but let's say it is. Because, I just noticed it with Youtube.

I have SB ZX sound card.

And only when forwarding/reversing streamline on Youtube via mouse or keyboard arrows at random sound starts to sound like it has distortion. It's not loud but just distorted (like saw waveform is influencing).
For now I only noticed it on FF and YT, didn't tried other streaming sites.
And after that, everything that plays sound has same effect.

No standalone video player, nor audio player does create this problem.

The only way to regain it back to normal is to reboot computer.

I think that it started to happen when FF 59 or 60 is introduced. Before that everything was fine.

Just to mention, I'm on optical connection with DTS to my speakers.
Last edited by Necronomicon on May 31st, 2018, 5:10 am, edited 1 time in total.
i7 2600K@4.2, NH-U12S, ASUS P8P67 Pro V.3.1, 16GB HyperX Gray@1600, MSI GTX1080 6GB GamingX, Samsung SSD Pro 256GB, WD 1TB;3TB, CM 690 II Advanced/Seasonic 850W KM3, SounBlaster ZX/Altec Lansing 121i/AKG K92, ASUS 24B3ST, Logitech M705 / K270, X360 wireless gamepad, LG 42LF652V, Win 7 x64 Pro

therube

User avatar
 
Posts: 19109
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted May 28th, 2018, 8:57 am

Does Windows Volume Mixer offer you other playback devices to test with?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Necronomicon
 
Posts: 94
Joined: June 5th, 2007, 3:35 am

Post Posted May 29th, 2018, 8:29 am

Except nVidia HDMI audio, SB ZX and SB ZX SPDIF, there are none.

This behavior only occurs on YT...well for now.
i7 2600K@4.2, NH-U12S, ASUS P8P67 Pro V.3.1, 16GB HyperX Gray@1600, MSI GTX1080 6GB GamingX, Samsung SSD Pro 256GB, WD 1TB;3TB, CM 690 II Advanced/Seasonic 850W KM3, SounBlaster ZX/Altec Lansing 121i/AKG K92, ASUS 24B3ST, Logitech M705 / K270, X360 wireless gamepad, LG 42LF652V, Win 7 x64 Pro

Return to Firefox Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests