MozillaZine

Address Bar: Inline Autocomplete -- yes please

Discussion of features in Mozilla Firefox

Would you like to see 'Inline Autocomplete' in Phoenix?

Poll ended at December 11th, 2002, 7:49 pm

Yes, very much
4
33%
I don't mind either way
3
25%
No, not at all
5
42%
 
Total votes : 12

Mobius

User avatar
 
Posts: 13
Joined: December 1st, 2002, 7:44 pm
Location: Christchurch, New Zealand

Post Posted December 1st, 2002, 7:49 pm

Typing URLs into the address bar shows nothing of what IE calls "Inline Autocomplete".

I don't want to have to click the down arrow to get to the top level domain, I want the full domain name to appear ahead of my typing - a la IE6.

This is a feature I find very powerful, and time saving, and would greatly appreciate in Phoenix 0.5
How many escape pods are there? "NONE, SIR!" You counted them? "TWICE, SIR!

Thumper

User avatar
 
Posts: 8037
Joined: November 4th, 2002, 5:42 pm
Location: Linlithgow, Scotland

Post Posted December 2nd, 2002, 10:10 am

1. This is a well-requested feature which has a bug request filed for it.

2. Please don't start "do you want..." polls as a means of requesting a feature. It'll only lead to pollign being withdrawn entirely.

- Chris

flii

User avatar
 
Posts: 2208
Joined: November 6th, 2002, 11:29 pm
Location: hickville, south dakota

Post Posted December 2nd, 2002, 11:51 am


Mobius

User avatar
 
Posts: 13
Joined: December 1st, 2002, 7:44 pm
Location: Christchurch, New Zealand

Post Posted December 2nd, 2002, 12:35 pm

Ooops. Sorry. -----> Noob! EEK!
How many escape pods are there? "NONE, SIR!" You counted them? "TWICE, SIR!

Return to Firefox Features


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests