MozillaZine

Critical - bookmark navigation impossible

Discussion of features in Mozilla Firefox
RAF
Moderator

User avatar
 
Posts: 12605
Joined: November 5th, 2002, 2:19 pm
Location: .nl

Post Posted December 2nd, 2002, 4:04 pm

You can see it if you type about:config in the address bar.
It should be another color (theme-depended I think).

I have no idea how to delete a pref.

Zaphod

User avatar
 
Posts: 175
Joined: November 22nd, 2002, 12:07 am
Location: Munich, DE\Europe

Post Posted December 2nd, 2002, 4:11 pm

RAF wrote:I have no idea how to delete a pref.


Yeah, would be nice to know. Deleting the current entry from user.js doesn't delete the pref :-(
Maybe you should set the value back to default. But in this case, whats the default value?

Stefan

User avatar
 
Posts: 2051
Joined: November 5th, 2002, 2:46 am

Post Posted December 2nd, 2002, 4:51 pm

RAF wrote:You can see it if you type about:config in the address bar.


It's not in the about:config list by default.
I would assume that all working prefs are(?)

andnaess
 
Posts: 29
Joined: November 14th, 2002, 12:38 pm

Post Posted December 3rd, 2002, 6:45 am

I've posted a bug report at Bugzilla: http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=183147

If you can confirm this bug then please do so :)

laszlo

User avatar
 
Posts: 5198
Joined: November 4th, 2002, 6:13 pm
Location: .de

Post Posted December 3rd, 2002, 11:30 am

Zaphod wrote:
RAF wrote:I have no idea how to delete a pref.


Yeah, would be nice to know. Deleting the current entry from user.js doesn't delete the pref :-(

Exit Phoenix and delete it from user.js and prefs.js. Phoenix will use the default value on next start.

Stefan wrote:
RAF wrote:You can see it if you type about:config in the address bar.

It's not in the about:config list by default.
I would assume that all working prefs are(?)

I had thought so, too, but if it's showing up in about:config when inserting it into user.js it means that Pheonix has recognized and registered it. Btw, a text search in the Mozilla Cross Reference for "ui.submenuDelay" brings up this, which is a strong hint that such a pref might indeed exist. :wink:

Zaphod

User avatar
 
Posts: 175
Joined: November 22nd, 2002, 12:07 am
Location: Munich, DE\Europe

Post Posted December 3rd, 2002, 11:42 am

laszlo wrote:
Zaphod wrote:Yeah, would be nice to know. Deleting the current entry from user.js doesn't delete the pref :-(

Exit Phoenix and delete it from user.js and prefs.js. Phoenix will use the default value on next start.

Thanks. This works perfect. My menus now appearing fast as before changing this pref :-)

Ted Mielczarek
 
Posts: 1269
Joined: November 5th, 2002, 7:32 am
Location: PA

Post Posted December 3rd, 2002, 11:43 am

andnaess wrote:I've posted a bug report at Bugzilla: http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=183147

If you can confirm this bug then please do so :)


I found a specific case where it happens, perhaps this is what you're seeing? I posted my findings to the bug.

Return to Firefox Features


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests