MozillaZine

Win XP automatic connection to ISP

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
joshfeingold
 
Posts: 32
Joined: November 7th, 2002, 8:19 am

Post Posted November 7th, 2002, 8:21 am

I am using Phoenix .4 on Win XP. Is there any way to make Phoenix automatically bring up the connection dialog when no connection already exists?

Thanks,
Josh

Lama
 
Posts: 10
Joined: November 5th, 2002, 12:20 am
Location: Bergen, Norway

Post Posted November 7th, 2002, 11:19 am

This is the mozilla general forum. Try one of the <a href="http://www.mozillazine.org/forums/index.php?c=4">phoenix forums</a>!

Alex Bishop
mozillaZine Admin

User avatar
 
Posts: 1084
Joined: November 5th, 2002, 3:18 am
Location: London

Post Posted November 7th, 2002, 8:04 pm

Moved to the Phoenix General forum.
Alex

wellander1
 
Posts: 3
Joined: November 8th, 2002, 7:41 pm

Post Posted November 8th, 2002, 7:59 pm

Hi,
You will have to make the connection first before you load the browser. It is not like aol or compuserve. And next time can you please report this in phoenix fourms.

jsavage
 
Posts: 1
Joined: November 12th, 2002, 1:58 pm

Post Posted November 12th, 2002, 2:00 pm

Works for me just fine in XP. I set Phoenix as the default browser and it dials up the ISP if not connected already when Phoenix launches.

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests