MozillaZine

phoenix won't lauch whenthe java plugin is installed

Discussion of general topics about Mozilla Firefox
imranj
 
Posts: 1
Joined: November 6th, 2002, 5:36 am

Post Posted November 6th, 2002, 5:47 am

Well see i have java 1.4.0 in linux mandrake , browser is as u know is phoenix 0.4, the problem is i tried all means to installing the java plugin in the plugins directory, which actually works in mozilla 1.1 and also over here.
So when i link it to the plugins directory the phoenix browser won't start and when i remove the plugin it works, perfectly fine and this problem is their only with this plugin.

So what could the problem be and should i be upgrading to the new java vm 1.4.1 to make it work here.

audioaficionado

User avatar
 
Posts: 76
Joined: November 7th, 2002, 12:56 am
Location: Rogue River Valley, SW Oregon, USA

Post Posted November 7th, 2002, 4:37 pm

imranj wrote:Well see i have java 1.4.0 in linux mandrake , browser is as u know is phoenix 0.4, the problem is i tried all means to installing the java plugin in the plugins directory, which actually works in mozilla 1.1 and also over here.
So when i link it to the plugins directory the phoenix browser won't start and when i remove the plugin it works, perfectly fine and this problem is their only with this plugin.

So what could the problem be and should i be upgrading to the new java vm 1.4.1 to make it work here.


I don't know about Linux, but in 98lite OS I didn't do a thing with my Sun jrt 1.4.1_01 file. All three of my browsers Opera 6.05, Mozilla 1.1 and Phoenix 0.4 just use it by looking it up in it's installed directory. When I last updated the jrt, the browsers started using the most recent version automaticly. I deleted the older directory without any adverse effects.

Since you say it works perfectly fine without a forced association, try just using it as is. If you're getting java scripting errors, that might be another issue.
8) Windows: XPproSP2
8) Gentoo & Overclockix Live CD
8) Latest Firefox of course

Cya later,
Steve

kbgaddis
 
Posts: 8
Joined: November 10th, 2002, 3:48 pm

Post Posted November 10th, 2002, 3:50 pm

I have had this same problem... delete your profile, or move it to a backup directory, restart phoenix, and reinstall the java plugin. you can then shut down phoenix and restore your bookmark.html and cookie files if you want.

Return to Firefox General


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests