MozillaZine

Bug: location bar doesn't change any more

Discussion about Seamonkey builds
Pim

User avatar
 
Posts: 2200
Joined: May 17th, 2004, 2:04 pm
Location: Netherlands

Post Posted June 17th, 2016, 1:52 pm

Since a while now (at least a month) I noticed that the location bar doesn't change when clicking links.
So for example, I can type in http://www.mozillazine.org/ and then click through to the SeaMonkey Builds forum, but the location bar keeps saying http://www.mozillazine.org/.
I can even click a link to a completely different domain, like the phpBB link here to the right, that doesn't matter; the location bar won't budge. Only if I open a link in a new tab (or window) does the location bar reflect the new location.

This is with the SeaMonkey 64 bit nightly build (latest-comm-central-trunk) under Linux. No problem with the release version (2.40).
And once more, I can't find anything about this in bugzilla. Which is strange, because I can't imagine that nobody else ever noticed this. I can't be the only one using this build?!
Groetjes, Pim

frg
 
Posts: 447
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted June 17th, 2016, 2:36 pm

This is Bug 1272401:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1272401

Affects 2.45 to 2.47. The patch works well (or lets say I have no problems with it) but I reused a lot of Firefox code 1:1 which is not directly related to the bug and Ratty is still looking into it.

FRG

Pim

User avatar
 
Posts: 2200
Joined: May 17th, 2004, 2:04 pm
Location: Netherlands

Post Posted June 17th, 2016, 11:17 pm

Are you sure that's the same bug? It's about the back and forward buttons (which work normally on my nightly) and doesn't mention the location bar at all.
Groetjes, Pim

WaltS48

User avatar
 
Posts: 3473
Joined: May 7th, 2010, 9:38 am
Location: Pennsylvania, USA

Post Posted June 18th, 2016, 6:30 am

Pim wrote:Are you sure that's the same bug? It's about the back and forward buttons (which work normally on my nightly) and doesn't mention the location bar at all.


My home page in Linux Nightly of SeaMonkey is the default home page. The location bar always shows that URL no matter what site I open in SeaMonkey. I'm also on Linux.
Linux Desktop - AMD Athlon(tm) II X3 455 3.3GHz | 8.0GB RAM | GeForce GT 630
Windows Notebook - AMD A8 7410 2.2GHz | 6.0GB RAM | AMD Radeon R5

frg
 
Posts: 447
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted June 18th, 2016, 7:27 am

>> Are you sure that's the same bug?

Yes.

>> It's about the back and forward buttons

Not only. I didn't have the problem with them either.

The actual back/forward bug is:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1270848

The hope is that Bug 1272401 fixes this too.

frg
 
Posts: 447
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted July 22nd, 2016, 5:24 am

Please give 2.47a1 a spin. osx builds currently broken but ewong is on it:

http://archive.mozilla.org/pub/seamonke ... ral-trunk/
http://archive.mozilla.org/pub/seamonke ... ral-trunk/

Pim

User avatar
 
Posts: 2200
Joined: May 17th, 2004, 2:04 pm
Location: Netherlands

Post Posted July 23rd, 2016, 2:48 am

Ah, it works again! Ooh, and View Selection Source. Man, I missed that!
Groetjes, Pim

Anonymosity
 
Posts: 8464
Joined: May 7th, 2007, 12:07 pm

Post Posted August 21st, 2016, 1:11 pm

I am not seeing that with Mac SeaMonkey. Back and Forward and links work as expected for me.

Pim

User avatar
 
Posts: 2200
Joined: May 17th, 2004, 2:04 pm
Location: Netherlands

Post Posted August 26th, 2016, 10:21 am

Anonymosity wrote:I am not seeing that with Mac SeaMonkey. Back and Forward and links work as expected for me.

You mean, with the regular release? I was speaking about the nightly builds, the trunks.
Groetjes, Pim

Anonymosity
 
Posts: 8464
Joined: May 7th, 2007, 12:07 pm

Post Posted August 26th, 2016, 11:53 am

Look at my user-agent. I am using SM 2.45.

Return to SeaMonkey Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest