MozillaZine

Ebay

Discussion of bugs in Seamonkey
hurzporz
 
Posts: 7
Joined: September 13th, 2015, 10:57 pm

Post Posted November 22nd, 2015, 10:18 am

Scripts on ebay don't work. Auction images and bidform. I disabled proxy and Noscript, doesn't help.

makaiguy

User avatar
 
Posts: 16771
Joined: November 18th, 2002, 6:44 pm
Location: Somewhere in SE USA

Post Posted November 22nd, 2015, 10:32 am

First thing I'd try:
    Sometimes site-specific problems can be fixed by removing your cookies for that site and clearing your cache (already-downloaded copies of the page files).

    Menu path:
      [If running on Windows]: Tools | Options , or
      [If running on OSX]: Firefox | Preferences , or
      [If running on Linux]: Edit | Preferences

      Clear cookies:
      Privacy | Show Cookies - remove cookies (from the problem site only)

      Clear cache:
      Advanced | Network | Clear Now

    If that doesn't work, perhaps it's not individual cookies that are the problem, but that the entire cookie database has become corrupted. In that case, with FFox NOT running, go into your PROFILE files, and delete or rename the cookies.sqlite file.

    See this Mozillazine Knowledge Base article re Firefox profile location and contents:
    http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Firefox

If that doesn't help, have you tried running in Mozilla Safe Mode?
    This is a troubleshooting mode which will run with default theme and with all extensions and a few other things disabled. If the problem clears up under Safe Mode, you'll know there is a good chance the problem is with a theme or extension.

    Now you can investigate which one is the problem by disabling one or more at a time and restarting the program. When the problem clears up, you'll know it is caused by one of the disabled ones, and you can refine further.

    Info on Safe Mode:
    http://kb.mozillazine.org/Safe_mode
Doug Wilson, "The Makai Guy"
Win10 (64bit): FF Quantum 69.0 (64bit), TB 60.8.0 (32-bit) ║ Android 8.0/7.1.1: FF Mobile 68.0.2
No TB for Android available, dammit!
What a fool believes he sees, no wise man has the power to reason away - Doobie Brothers

hurzporz
 
Posts: 7
Joined: September 13th, 2015, 10:57 pm

Post Posted November 22nd, 2015, 1:32 pm

Thank you, I didn't think about the cache, which fixed it!

makaiguy

User avatar
 
Posts: 16771
Joined: November 18th, 2002, 6:44 pm
Location: Somewhere in SE USA

Post Posted November 26th, 2015, 8:29 am

Glad to hear you've got things squared away.
Doug Wilson, "The Makai Guy"
Win10 (64bit): FF Quantum 69.0 (64bit), TB 60.8.0 (32-bit) ║ Android 8.0/7.1.1: FF Mobile 68.0.2
No TB for Android available, dammit!
What a fool believes he sees, no wise man has the power to reason away - Doobie Brothers

Return to SeaMonkey Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest