MozillaZine

Problem with attachments ?

Discussion of bugs in Seamonkey
nicubunu

User avatar
 
Posts: 675
Joined: November 6th, 2002, 4:55 am
Location: Bucharest, Romania

Post Posted December 4th, 2002, 9:14 am

Is someone having problems, like me, with images in attachments using latest trunk builds ?
I'm using 2002120404 on win98 and can't view images in attachments, only the icon for broken images. However, is possible to right-click and Save As.
I encountered the problem early today when installed the latest nightly, 20021203. Then installed the stable 1.2.1 who solved the problem. Later, when installed 2002120404, the problem strikes back.
More: i can't open any attachment with double-click or right-click and Open.
Note: i uninstalled mozilla, deleted the program files/mozilla directory, created new profile ...
nicu
<a href="http://openclipart.org">Drawing Together :: The Open Clip Art Library</a>

OpA
 
Posts: 58
Joined: November 19th, 2002, 10:19 am

Post Posted December 4th, 2002, 12:21 pm

:shock:
same here...........2002120404, 2002120408
back to 1.2.1 no prbs
naughty by nature

drosoph
 
Posts: 147
Joined: November 4th, 2002, 10:28 pm

Post Posted December 4th, 2002, 4:55 pm

Same problem ... cant open attachments with builds from 12/04/02

nicubunu

User avatar
 
Posts: 675
Joined: November 6th, 2002, 4:55 am
Location: Bucharest, Romania

Post Posted December 4th, 2002, 11:21 pm

It looks like <a href="http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=183559">this bug</a>. It has review, superreview and is waiting approval.
nicu
<a href="http://openclipart.org">Drawing Together :: The Open Clip Art Library</a>

Return to SeaMonkey Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest