MozillaZine

Bug 178366 : Mozilla doesn't complete loading a page.

Discussion of bugs in Seamonkey
Gena01
 
Posts: 138
Joined: November 5th, 2002, 6:12 pm

Post Posted November 26th, 2002, 3:41 pm

I submitted this bug (http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=178366) a while ago. It seems that Asa is the only person that can look over this bug at this point. And I do understand that he is busy with other stuff. Can somebody verify that it's still there with the latest nightly. Maybe I can get a few votes on this one?

P.S. This is a rather ugly hang issue that has been around for a long time, it would really be nice if they fix it.

Gena01

michaell
 
Posts: 2417
Joined: November 4th, 2002, 4:47 pm
Location: London, UK

Post Posted December 2nd, 2002, 4:28 am

Gena01 wrote:I submitted this bug (http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=178366) a while ago. It seems that Asa is the only person that can look over this bug at this point. And I do understand that he is busy with other stuff.

Asa's not the only person - he's not even the right person - the owner should have been changed when the bug was assigned to a component.
Gena01 wrote:Can somebody verify that it's still there with the latest nightly. Maybe I can get a few votes on this one?

P.S. This is a rather ugly hang issue that has been around for a long time, it would really be nice if they fix it.

well it works fine for me with a recent build. you should try and reproduce it yourself - 1.2beta is rather old by now. if it works, you can resolve your bug. if not, then comment in the bug again.

Gena01
 
Posts: 138
Joined: November 5th, 2002, 6:12 pm

Post Posted December 6th, 2002, 7:20 pm

I have updated the bug report, wuth more information and tested latest nightly. The bug is still there.

Gena01

Return to SeaMonkey Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest