MozillaZine

[Ext] CustomizeMyBird

Announce and Discuss the Latest Theme and Extension Releases.
Acid Crash

User avatar
 
Posts: 48
Joined: May 9th, 2014, 5:08 am

Post Posted November 14th, 2016, 2:51 pm

Aris wrote:@Acid Crash
Install current dev build and post some feedback about the Windows 10 glitch.
Code: Select all
https://www.dropbox.com/s/bj92o9a3wq450qx/CMB_v1.0.3.20161114.xpi?dl=0

Its still there.
Image
Disabled everything except CMB
My CMB setting just in case
http://pastenow.ru/Upload/Paste/17GYM.png

Aris

User avatar
 
Posts: 2994
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted November 14th, 2016, 4:49 pm

I must have uploaded the wrong file. In my tests the line was present, but the code inside the uploaded file indeed misses it again.

Here is the "fixed" version:
Code: Select all
https://www.dropbox.com/s/shwvume39uyvji0/CMB_v1.0.3.20161115.xpi?dl=0
Possible userChrome.css tweaks for Photon UI in Fx57+ || Classic Theme Restorer || Classic Toolbar Buttons || CustomizeMyBird

How to use legacy add-ons up to summer 2018 and receive security updates? Switch to Firefox ESR channel.

Acid Crash

User avatar
 
Posts: 48
Joined: May 9th, 2014, 5:08 am

Post Posted November 15th, 2016, 11:04 am

Hi Aris,
I am pleased to report that there is some progress.
Image
Still some altering is needed because that line is missing on inactive tab

Aris

User avatar
 
Posts: 2994
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted November 15th, 2016, 11:19 am

Technically the line is a 1px high background image on tab toolbar, that gets hidden by tabs.

Unfortunately it is meant to be like that. Otherwise it would affect all tabs including active tab, but there are other ways to achieve the border on inactive tabs. I will add something on next update.

Code: Select all
https://www.dropbox.com/s/f2kc7usxbwt3j3n/CMB_v1.0.3.201611152.xpi?dl=0
Possible userChrome.css tweaks for Photon UI in Fx57+ || Classic Theme Restorer || Classic Toolbar Buttons || CustomizeMyBird

How to use legacy add-ons up to summer 2018 and receive security updates? Switch to Firefox ESR channel.

Acid Crash

User avatar
 
Posts: 48
Joined: May 9th, 2014, 5:08 am

Post Posted November 15th, 2016, 12:57 pm

Now it looks OK
Image

UPD Just run into some bug with gContactSync addon
https://addons.mozilla.org/ru/thunderbi ... ntactsync/
Statusbar doesnt change its color
Image
Last edited by Acid Crash on November 15th, 2016, 1:17 pm, edited 1 time in total.

Acid Crash

User avatar
 
Posts: 48
Joined: May 9th, 2014, 5:08 am

Post Posted November 15th, 2016, 1:09 pm

.

Aris

User avatar
 
Posts: 2994
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted November 15th, 2016, 4:45 pm

Code: Select all
https://www.dropbox.com/s/gdip1nzku24abxt/CMB_v1.0.3.201611161.xpi?dl=0
Possible userChrome.css tweaks for Photon UI in Fx57+ || Classic Theme Restorer || Classic Toolbar Buttons || CustomizeMyBird

How to use legacy add-ons up to summer 2018 and receive security updates? Switch to Firefox ESR channel.

juozas

User avatar
 
Posts: 51
Joined: November 9th, 2009, 2:55 am

Post Posted November 16th, 2016, 6:38 am

Got a little glitch in latest CMB update (1.0.3). The Add-on manager (alternative appearance): blue Aero colors option works incorrectly when Add-on manager: alternative appearance is unchecked. Works ok when the option above is checked. Screenshot:

Image

Otherwise everything's ok :D
Сделано в СССР

Aris

User avatar
 
Posts: 2994
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted November 16th, 2016, 7:46 am

The option "Add-on manager (alternative appearance): blue Aero colors" should not be checked when "Add-on manager: alternative appearance" is unchecked. ;-)
I will correct this one next update.
Possible userChrome.css tweaks for Photon UI in Fx57+ || Classic Theme Restorer || Classic Toolbar Buttons || CustomizeMyBird

How to use legacy add-ons up to summer 2018 and receive security updates? Switch to Firefox ESR channel.

Acid Crash

User avatar
 
Posts: 48
Joined: May 9th, 2014, 5:08 am

Post Posted November 16th, 2016, 1:15 pm

Hi Aris,
All bugs on Win 10 are fixed now.
Thank you for your hard work!

WildcatRay

User avatar
 
Posts: 7415
Joined: October 18th, 2007, 7:03 pm
Location: Columbus, OH

Post Posted November 18th, 2016, 4:56 am

Thanks for 1.0.4, Aris.
Ray

OS'es: 4 computers with Win10 (1703) Pro 64-bit; Current Firefox, Beta, Nightly

telzey
 
Posts: 18
Joined: November 18th, 2016, 12:15 pm

Post Posted November 18th, 2016, 12:34 pm

Hi, Aris. I recently noticed a couple of little things with CMB. First, if I open enough tabs to make the scroll arrows and dropdown marker appear, then I have to close an "extra" tab to make them go away. For instance, on this machine, I can open 4 tabs with no arrows; a fifth tab causes the arrows to appear. Closing one tab doesn't make them go away, but closing two tabs does.

The second thing is on the CMB addon page. If I click one of the links (such as the link to this forum), then it opens the link in the same tab, and I can never get back to the addon page without selecting "Add-ons" from the menu again. Could these links open in a new tab? I notice that some other addons do that and it works better for me.

CMB 1.0.4, TB 45.4.0, Windows 7 SP1.

Aris

User avatar
 
Posts: 2994
Joined: February 27th, 2011, 10:14 am

Post Posted November 18th, 2016, 3:16 pm

Can you test this build and tell me, if the tab problem is still present?
Code: Select all
https://www.dropbox.com/s/8xlszrq35y0hfkx/CMB_v1.0.4.201611182.xpi?dl=0

In this build clicked links on CMBs options page open new tabs too.
Possible userChrome.css tweaks for Photon UI in Fx57+ || Classic Theme Restorer || Classic Toolbar Buttons || CustomizeMyBird

How to use legacy add-ons up to summer 2018 and receive security updates? Switch to Firefox ESR channel.

telzey
 
Posts: 18
Joined: November 18th, 2016, 12:15 pm

Post Posted November 19th, 2016, 11:12 am

Aris wrote:Can you test this build and tell me, if the tab problem is still present?
Code: Select all
https://www.dropbox.com/s/8xlszrq35y0hfkx/CMB_v1.0.4.201611182.xpi?dl=0

In this build clicked links on CMBs options page open new tabs too.


The tab problem is fixed. I can now open 9 tabs before I get the arrows, and closing one tab makes them go away. :D Thanks for that and for the links opening in a new tab.

WildcatRay

User avatar
 
Posts: 7415
Joined: October 18th, 2007, 7:03 pm
Location: Columbus, OH

Post Posted November 21st, 2016, 6:38 am

Thanks, Aris, for the update to 1.0.5.
Ray

OS'es: 4 computers with Win10 (1703) Pro 64-bit; Current Firefox, Beta, Nightly

Return to Extension/Theme Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests