MozillaZine

WF: Bookmarks Toolbar does not react on customizing...

Discussion of third-party/unofficial Firefox/Thunderbird/SeaMonkey builds.
Markus2005
 
Posts: 307
Joined: December 6th, 2004, 5:42 pm

Post Posted September 10th, 2015, 2:34 pm

I have to use Waterfox (latest version 40.03) as the normal Firefox is not running on my 64 Bit machine since a long time ago.
My Problem is the followong:
I want to have the "Bookmarks Toolbar" just above the tabs.
I use "Customize" to change and everything looks fine for me.
But: If I restart waterfox (64Bit) the Bookmarks Toolbar is back above the Navigation Toolbar. This was working latest with Version 35.

Any Idea how to solve this (this was appearing the first time with version 38 as I have not installed the versions between).

If this is not solvable. Is there any plan to have a 64Bit Version of FF?

malliz
Folder@Home

User avatar
 
Posts: 43485
Joined: December 7th, 2002, 4:34 am
Location: Australia

Post Posted September 10th, 2015, 2:57 pm

Not our problem try
https://www.reddit.com/r/waterfox
And yes Mozilla intend to release a 64bit version .....eventually
What sort of man would put a known criminal in charge of a major branch of government? Apart from, say, the average voter.
"Terry Pratchett"

trolly
Moderator

User avatar
 
Posts: 39896
Joined: August 22nd, 2005, 7:25 am

Post Posted September 10th, 2015, 3:03 pm

64 bit Nightlies are here: https://nightly.mozilla.org/
Handle with care.
Think for yourself. Otherwise you have to believe what other people tell you.
A society based on individualism is an oxymoron. || Freedom is at first the freedom to starve.
Constitution says: One man, one vote. Supreme court says: One dollar, one vote.

James
Moderator

User avatar
 
Posts: 27328
Joined: June 18th, 2003, 3:07 pm
Location: Made in Canada

Post Posted September 10th, 2015, 3:33 pm

Markus2005 wrote:Is there any plan to have a 64Bit Version of FF?

Yes there will be Win64 for Fx 42.0 Release if all goes well.

There are Win64 builds on the Beta, Aurora and Nightly channels in Testing.

Markus2005
 
Posts: 307
Joined: December 6th, 2004, 5:42 pm

Post Posted September 11th, 2015, 2:04 am

Thank you guys. So I wait for the first proper 64 Version with Release 42.x

Markus2005
 
Posts: 307
Joined: December 6th, 2004, 5:42 pm

Post Posted September 15th, 2015, 3:52 pm

FYI
After trying around to install FF again (also in 32Bit Version) I managed to do so with a tiny workaround.
I installed Google chrome, which allowed me to download the installation file for firefox (if you try that in 64x"firefox" (which is Waterfox) you always get in Waterfox, that you have already installed the latest version).
After downloading the install (in Chrome) I could ran the setup. And for great suprise, no error message came up this time.
So I think the problem is solved, but you should think about a feature to reinstall the current version (especially the latest) and do not block the download at all... as you think you got it already.

And so far no side effects happened, as FF installed in the same folder as waterfox did...

patrickjdempsey

User avatar
 
Posts: 23734
Joined: October 23rd, 2008, 11:43 am
Location: Asheville NC

Post Posted September 15th, 2015, 5:24 pm

Markus2005 wrote:So I think the problem is solved, but you should think about a feature to reinstall the current version (especially the latest) and do not block the download at all... as you think you got it already.


We aren't the Waterfox developers, and certainly are not the Firefox developers. This is just a user-to-user help forum.
Tip of the day: If it has "toolbar" in the name, it's crap.
What my avatar is about: https://addons.mozilla.org/en-US/seamonkey/addon/sea-fox/

Markus2005
 
Posts: 307
Joined: December 6th, 2004, 5:42 pm

Post Posted September 17th, 2015, 12:38 pm

malliz wrote:Not our problem try
https://www.reddit.com/r/waterfox
And yes Mozilla intend to release a 64bit version .....eventually


Any idea, (as I'm back to FF) why this happens. Problem still there. If I is configure and just move the mouse over, the Bookmark toolbar jumps to the desired place. Stays there (as I want it). But if I restart FF it is back at the top and not below...

P.S. I do not want the reset my profile... as written - It happend after I installed the update (was working fine before)

Markus2005
 
Posts: 307
Joined: December 6th, 2004, 5:42 pm

Post Posted September 17th, 2015, 12:41 pm

patrickjdempsey wrote:
Markus2005 wrote:So I think the problem is solved, but you should think about a feature to reinstall the current version (especially the latest) and do not block the download at all... as you think you got it already.


We aren't the Waterfox developers, and certainly are not the Firefox developers. This is just a user-to-user help forum.


Was that all the time?
As I thought some years ago it was... at least I got the feeling, that bugs have been fixed and in the thread we comments written, that let you believe that...

patrickjdempsey

User avatar
 
Posts: 23734
Joined: October 23rd, 2008, 11:43 am
Location: Asheville NC

Post Posted September 17th, 2015, 1:51 pm

Every now and then Firefox developers will hang out here, and it's possible they did more before my arrival, but not in the last few years. There are some people around who are active contributors to bugs, but not Firefox employees or decision makers.
Tip of the day: If it has "toolbar" in the name, it's crap.
What my avatar is about: https://addons.mozilla.org/en-US/seamonkey/addon/sea-fox/

James
Moderator

User avatar
 
Posts: 27328
Joined: June 18th, 2003, 3:07 pm
Location: Made in Canada

Post Posted September 18th, 2015, 3:53 pm

There were Mozilla employees here years ago in earlier days of the forum as Mozilla even used as a place for people to get Firefox, Thunderbird and Mozilla suite (now SeaMonkey) support then. Once Mozilla started their own forum and it got going better around 2008 there was less activity from Mozilla people here.

Markus2005 wrote:FYI
After trying around to install FF again (also in 32Bit Version) I managed to do so with a tiny workaround.
I installed Google chrome, which allowed me to download the installation file for firefox (if you try that in 64x"firefox" (which is Waterfox) you always get in Waterfox, that you have already installed the latest version).
After downloading the install (in Chrome) I could ran the setup. And for great suprise, no error message came up this time.
So I think the problem is solved, but you should think about a feature to reinstall the current version (especially the latest) and do not block the download at all... as you think you got it already.

Sounds like you are going to say https://www.mozilla.org/firefox/new/ and not say http://www.mozilla.org or better yet the Systems & Languages link below the green download button which is http://www.mozilla.org/firefox/all where it has added benefit of full offline setup for Windows listed and not the online stub installer.

Return to Third Party/Unofficial Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest