MozillaZine

Can't login to MyATT.net

User Help for Seamonkey and Mozilla Suite
Ztruker

User avatar
 
Posts: 1240
Joined: February 27th, 2005, 1:08 pm
Location: Melbourne, Fl

Post Posted May 31st, 2018, 3:39 pm

Used to be able to do this, now I get:

JBWEB000065: HTTP Status 403 -
JBWEB000309: type JBWEB000067: Status report
JBWEB000068: message
JBWEB000069: description JBWEB000123: Access to the specified resource has been forbidden.
JBoss Web/7.4.8.Final-redhat-4

I've added UA strings for att.net and att.com but that didn't help.

general.useragent.override.att.net Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0
general.useragent.override.att.com Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0

Any suggestions welcome. Aite works fine in Edge.
Rich
Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

TPR75
 
Posts: 670
Joined: July 25th, 2011, 8:11 am
Location: Poland

Post Posted May 31st, 2018, 10:45 pm

Ztruker wrote:I've added UA strings for att.net and att.com but that didn't help.

general.useragent.override.att.net Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0
general.useragent.override.att.com Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0

Any suggestions welcome. Aite works fine in Edge.


You've added old UA - most websites ignores Fx 52 ESR version and are looking for latest. Change "52" (in all 4 places) with "60" and see what happens.

Ztruker

User avatar
 
Posts: 1240
Joined: February 27th, 2005, 1:08 pm
Location: Melbourne, Fl

Post Posted June 2nd, 2018, 9:41 am

Changed it to Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0 then restarted Seamonkey but still get the same error when I try to login to MyATT.net.

Something other than sniffing causing this I guess. I'll try it in Seamonkey Safe Mode.
Rich
Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

TPR75
 
Posts: 670
Joined: July 25th, 2011, 8:11 am
Location: Poland

Post Posted June 2nd, 2018, 10:29 am

Ztruker wrote:Changed it to Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0


BOTH "52" to "60" in one UA. You've missed one... :-"

EDIT: Even in Firefox 60.0.1 I can't open this website:
https://www.att.com/my/
... all I can see is blank page.
ADB+ shows list of elements (not blocked on that site) but I can see blank page only.

Maybe because of GDPR...? :-k

Ztruker

User avatar
 
Posts: 1240
Joined: February 27th, 2005, 1:08 pm
Location: Melbourne, Fl

Post Posted June 2nd, 2018, 12:03 pm

Fixed the other so both say 60.0, no help. Firefox 60.0.1 works on the MyAtt.net site just fine. Only Seamonkey gets the JBWEB error and only after I enter my userid and password and press Enter.

Same error is I run in Seamonkey Safe Mode.

I'll try a new account, that's about all I have left to try. If that doesn't work then I'll have to use Edge for this one site, which is okay as I like Edge. Just don't want to give up Seamonkey E-mail. If I'm ever forced to do so I guess I will move to IMAP with Outlook, but unless I'm forced to do so.
Rich
Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

therube

User avatar
 
Posts: 18679
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted June 3rd, 2018, 3:47 am

So the https://www.att.com/shop/myuverse/dashb ... geTV-Plans page loads successfully, & you enter your un/pw successfully, though after that you error?

Have you tried after starting SeaMonkey in Safe Mode?
And if that doesn't work, test in a new, clean Profile?


What happens if you start with either of these?

https://www.att.com/olam/loginAction.olamexecute
https://www.att.com/my/#/login
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

Ztruker

User avatar
 
Posts: 1240
Joined: February 27th, 2005, 1:08 pm
Location: Melbourne, Fl

Post Posted June 11th, 2018, 5:40 pm

Safe Mode, new, clean profile and both of the links all get the same error after I enter uid/pw.
Rich
Artificial intelligence is no match for natural stupidity.

therube

User avatar
 
Posts: 18679
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted June 12th, 2018, 9:46 am

Starting with, https://www.att.com/my/, I just logged in successfully, ending up here, https://www.att.com/my/#/accountOverview.

I have NoScript & uBlock (among other extensions).
To test, I simply Allowed Globally in NoScript.
uBlock I left as is.

No issues logging in.
I have never logged in before on this computer.
I did test this in a Private Window.
My UA is lock stock & barrel, except I don't display 'Lightning', Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0 SeaMonkey/2.49.3.

Image

Some sort of blocking or interfering going on in your end?
HOSTS file? Antivirus (in particular one that injects itself into https: streams?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

djfisher
 
Posts: 1
Joined: June 15th, 2018, 11:39 am

Post Posted June 15th, 2018, 11:43 am

I posted this on an ATT community forum, where complaints also have started to show up:

This is an issue ATT needs to work to resolve. It is cropping up on several forums:

https://www.reddit.com/r/waterfox/comme ... e_account/

viewtopic.php?f=40&t=3040405

(Don't just say use another browser/method - if it's showing up with both Mozilla browsers (FF and SeaMonkey), it's an issue worthy of attention.)

For me, it began early this morning (3 a.m. 6/15/18) on https:/att.com/my/. I have had no issues until now using the SeaMonkey browser (2.49.2). At the same time, I tried it on my mobile app, and after logging in it said the site was unavailable (I did not get a denied message on the app). To test, I tried Chrome, FF and Edge, all on Win 10 (vsn1803 build 17134.112 5/31/18. All showed the 403 error.

(Note that I had no issues after the Win update till now and had not made any changes to SeaMonkey since the Feb. update.)

As of this morning, the app is working as are FF, Edge and Chrome. But not SeaMonkey.

I have done all the potential fixes: Cleared all private data, specifically deleted ATT.com cookies, shut down add ons, started in safe mode, reinstalled the browser (2.49.2) then installed updated version (2.49.3). Restarted the computer after each change to additionally clean things out. I even deleted Skype, as one commenter on another forum said that worked.

Additionally, I checked SeaMonkey 2.49.2 on OsX Sierra (same config and add ons as Win10, in normal mode and no add ons turned off) and it worked fine.I then updated to 2.49.3 and it worked fine. So it seems to be some kind of sniffing or other issue with SeaMonkey on Win10.

Also, FWIW, I can log into att.net fine on all browsers. So it would appear there is some script or sniff on att.com that is causing an issue.

frg
 
Posts: 540
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted June 15th, 2018, 2:45 pm

If this only occures on Win 10 1803 it might be the regexp bug in Windows 10. 2.49.4 will take care of it but has been delayed. Because 52.9 is just around the door now we will wait for it at this point in time to make sure to include the latest security fixes.

You can check if Bills 64 bit 2.49.4 version fixes it:
http://www.wg9s.com/comm-esr/

FRG

therube

User avatar
 
Posts: 18679
Joined: March 10th, 2004, 9:59 pm
Location: Maryland USA

Post Posted June 16th, 2018, 5:35 am

Ah, forgot about that bugger.
(Thanks frg for pointing us in the right direction.)
Bug 1452619 SyntaxError when creating literal RegExp in eval
So it was fixed in FF 52 ESR & FF 59.

FF 56 would not have been patched.
And Waterfox, being FF 56 based, would have had to manually backport those fixes & I suppose he did not.

I'm on Win7 (so no issues with 1803, or Win10 in general :-)) so Waterfox works fine for me on at&t's site.

Image
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.19) Gecko/20110420 SeaMonkey/2.0.14 Pinball CopyURL+ FetchTextURL FlashGot NoScript

grahamperrin
 
Posts: 27
Joined: July 19th, 2009, 3:56 pm

Post Posted Yesterday, 2:33 pm

therube wrote:… Waterfox, … I suppose he did not. …


Please see parallel discussion at https://www.reddit.com/comments/8mva2g/-/e0u7256/

Return to SeaMonkey Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests