MozillaZine

"Close Tab" button is missing in SM. How can put it back?

Discussion of features in Seamonkey
George59
 
Posts: 13
Joined: April 6th, 2011, 7:21 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 20th, 2017, 4:02 am

I really miss the "X" Close Tab buttons, I did a little research on this subject and found several forum posts with css codes back from 2011, I'm not sure if these codes would still work, they look different from the one I just used to change the color of the active tab.

I also found the entry "browser.tabs.closeButtons" in about:config set to 0, I changed it to 1, didn't make any difference after restart.

How can I do the magic and have close tab buttons in SM?

I also installed the FF theme in the hope, that I'll get my close tab buttons, but I didn't. :(

frg
 
Posts: 698
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted October 20th, 2017, 4:46 am

I use SeaTab X 2

Works likes a charm in all SeaMonkey versions right now.

George59
 
Posts: 13
Joined: April 6th, 2011, 7:21 am
Location: Budapest, Hungary

Post Posted October 20th, 2017, 6:00 am

Thank You, it works for me to on v.2.48 but I had to search for the name of it on Google, the Add-on library does not list it, it's strange.

videobruce
 
Posts: 154
Joined: March 25th, 2006, 11:38 am
Location: Buffalo NY

Post Posted October 22nd, 2018, 3:39 pm

SeaTab X2 is grayed out for SM v2.49
https://addons.thunderbird.net/en-US/se ... rm=windows

Is there anything else?
Chrome-Dome is a poor excuse for a browser. It doesn't even have a Menu Bar which should be standard for any & all programs in spite of M$'s 'toy phone' look change in W10.

frg
 
Posts: 698
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted October 23rd, 2018, 1:44 am

Just pick it and use download anyway. Works fine up to 2.57.
https://addons.thunderbird.net/seamonke ... src=search

videobruce
 
Posts: 154
Joined: March 25th, 2006, 11:38 am
Location: Buffalo NY

Post Posted October 23rd, 2018, 6:53 am

It was grayed out in that link I posted, I couldn't.

Thanks for a working link. Why there isn't a close tab is beyond me. It should be standard fare for any browser.
Chrome-Dome is a poor excuse for a browser. It doesn't even have a Menu Bar which should be standard for any & all programs in spite of M$'s 'toy phone' look change in W10.

frg
 
Posts: 698
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted October 23rd, 2018, 8:22 am

> It was grayed out in that link I posted, I couldn't.

I was able to click on the gray area.

> Why there isn't a close tab is beyond me. It should be standard fare for any browser.

Not enough devs. I am glad the extensions still works or this would be one point more which would be needed to be addressed for 2.57.

FRG

videobruce
 
Posts: 154
Joined: March 25th, 2006, 11:38 am
Location: Buffalo NY

Post Posted October 23rd, 2018, 8:51 am

One would think something as minor as this should be a no-brainer.
Chrome-Dome is a poor excuse for a browser. It doesn't even have a Menu Bar which should be standard for any & all programs in spite of M$'s 'toy phone' look change in W10.

frg
 
Posts: 698
Joined: December 15th, 2015, 1:20 pm

Post Posted October 24th, 2018, 6:55 am

> One would think something as minor as this should be a no-brainer.

I would rather like to take the grand tour and update other things like mute and sound to Firefox specs too. And there we are again wrt devs. If I do this a lot of other things will not go forward. Robbing Peter to pay Paul.

FRG

videobruce
 
Posts: 154
Joined: March 25th, 2006, 11:38 am
Location: Buffalo NY

Post Posted November 5th, 2018, 4:44 pm

videobruce wrote:SeaTab X2 is grayed out for SM v2.49
https://addons.thunderbird.net/en-US/se ... rm=windows
Yes, I d/l'ed and it does work! =D>
Huge difference!
Chrome-Dome is a poor excuse for a browser. It doesn't even have a Menu Bar which should be standard for any & all programs in spite of M$'s 'toy phone' look change in W10.

Anonymosity
 
Posts: 8541
Joined: May 7th, 2007, 12:07 pm

Post Posted February 6th, 2019, 1:00 pm

Why would the Windows version of SeaMonkey remove the close tab button? I see it in the Mac version, with all the themes I have.

videobruce
 
Posts: 154
Joined: March 25th, 2006, 11:38 am
Location: Buffalo NY

Post Posted February 6th, 2019, 1:11 pm

I'd bet the answer is in your question; M$. :wink:
Chrome-Dome is a poor excuse for a browser. It doesn't even have a Menu Bar which should be standard for any & all programs in spite of M$'s 'toy phone' look change in W10.

videobruce
 
Posts: 154
Joined: March 25th, 2006, 11:38 am
Location: Buffalo NY

Post Posted February 6th, 2019, 1:13 pm

If someone would/could only put all the pluses of SS, FF and 'classic' Opera together, man that would be one nice piece of software.
Chrome-Dome is a poor excuse for a browser. It doesn't even have a Menu Bar which should be standard for any & all programs in spite of M$'s 'toy phone' look change in W10.

LordOfTheBored
 
Posts: 269
Joined: December 7th, 2005, 8:36 pm

Post Posted February 8th, 2019, 4:43 am

Anonymosity wrote:Why would the Windows version of SeaMonkey remove the close tab button? I see it in the Mac version, with all the themes I have.

It doesn't.
I think the poster actually wanted a close tab button on each tab instead of on the end of the tab bar. Which they have now.

Return to SeaMonkey Features


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest