MozillaZine

Feed fails in Thunderbird

User Help for Mozilla Thunderbird
jdopple
 
Posts: 86
Joined: February 27th, 2005, 9:49 pm

Post Posted September 3rd, 2019, 8:59 pm

Tried getting this feed to work, which is ok in a Firefox addon I use called Feedbro, but is not working in Thunderbird

Verify throws all kinds of errors , and its not loading new content at all.


http://feeds.feedburner.com/depositacco ... format=xml

sfhowes
 
Posts: 433
Joined: April 1st, 2012, 10:21 am

Post Posted September 4th, 2019, 9:04 am

What's your version of TB? It works here with TB 60.8/W10.

jdopple
 
Posts: 86
Joined: February 27th, 2005, 9:49 pm

Post Posted September 4th, 2019, 10:11 am

That's odd.

Running 68

I just started using TD , so maybe someone else with the new 68 can test this

sfhowes
 
Posts: 433
Joined: April 1st, 2012, 10:21 am

Post Posted September 4th, 2019, 10:28 am

It also works in TB 69b4. If you've just started with TB, the TB site offers v. 68, even though 60.8 users won't be updated until at least 68.1 is released. In the meantime, the stable 60.8 can be downloaded here: https://archive.mozilla.org/pub/thunder ... 8.0/win32/

jdopple
 
Posts: 86
Joined: February 27th, 2005, 9:49 pm

Post Posted September 18th, 2019, 7:35 pm

http://feeds.feedburner.com/depositacco ... format=xml

This is not working for me at all.

updated to ver 68.1 64 Bit, and the feed loads 1 entry only and then never updates again. Same day or next day , dead, even thought the feed is updated.

"Verify feed" throws a bunch of errors, but I have this running in another feed reader with no problem. This is a popular site, so I don't know why there would be so many errors in the feed.

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests