MozillaZine

News broken?

Discussion of bugs in Mozilla Thunderbird
David James

User avatar
 
Posts: 1321
Joined: November 4th, 2002, 10:19 pm
Location: Ottawa, Ontario, Canada

Post Posted May 7th, 2003, 6:39 pm

At present, I can add news servers and subscribe to newsgroups, but can't read them. There does not seem to be any messages downloaded.

This is using a Linux build I built from CVS but I also see this in Seth's recent build and the older Minotaur build.
Pinball-Firefox maintainer.
http://david.jamesnet.ca/
Debian Sid, KDE 3.3

mscott

User avatar
 
Posts: 2516
Joined: April 2nd, 2003, 4:10 pm
Location: Thunderbird Research Center, CA

Post Posted May 7th, 2003, 7:23 pm

David James wrote:At present, I can add news servers and subscribe to newsgroups, but can't read them. There does not seem to be any messages downloaded.

This is using a Linux build I built from CVS but I also see this in Seth's recent build and the older Minotaur build.


Can you send me a private message (or post part of it here) an NNTP log when you try to read a message?

http://www.mozilla.org/quality/mailnews ... .html#imap
Thunderbirds are Go!

David James

User avatar
 
Posts: 1321
Joined: November 4th, 2002, 10:19 pm
Location: Ottawa, Ontario, Canada

Post Posted May 7th, 2003, 8:19 pm

mscott wrote:
David James wrote:At present, I can add news servers and subscribe to newsgroups, but can't read them. There does not seem to be any messages downloaded.

This is using a Linux build I built from CVS but I also see this in Seth's recent build and the older Minotaur build.


Can you send me a private message (or post part of it here) an NNTP log when you try to read a message?

http://www.mozilla.org/quality/mailnews ... .html#imap

To be more precise, I can't even see any messages; when I click on a newsgroup I get nothing, though I did notice that the throbber starts animating, so maybe it is downloading and I'm just unable to view the messages.

Unfortunately I can't seem to get a log to be generated. I can't even get one for pop3 :(.

I used:
Code: Select all
export NSPR_LOG_MODULES=NNTP:4
export NSPR_LOG_FILE=/tmp/tb_nntp.log

I did that first as a pair of commands, then ran TB. After that didn't work, I added that to .bashrc, logged out and back in, ran TB and again nothing.
Pinball-Firefox maintainer.
http://david.jamesnet.ca/
Debian Sid, KDE 3.3

David James

User avatar
 
Posts: 1321
Joined: November 4th, 2002, 10:19 pm
Location: Ottawa, Ontario, Canada

Post Posted May 7th, 2003, 8:56 pm

Update:

After some account deleting and re-adding, I was able to "fix" the problem. It now downloads and reads as it should. It seems to have been user error in profile migration :oops:.
Pinball-Firefox maintainer.
http://david.jamesnet.ca/
Debian Sid, KDE 3.3

mscott

User avatar
 
Posts: 2516
Joined: April 2nd, 2003, 4:10 pm
Location: Thunderbird Research Center, CA

Post Posted May 7th, 2003, 9:49 pm

David James wrote:Update:

After some account deleting and re-adding, I was able to "fix" the problem. It now downloads and reads as it should. It seems to have been user error in profile migration :oops:.


Happy to hear you got it working.
Thunderbirds are Go!

Return to Thunderbird Bugs


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest