MozillaZine


Server Disconnects cause corruption in email index

User Help for Mozilla Thunderbird
cnpg
New Member
 
Posts: 1
Joined: September 15th, 2021, 9:07 am

Post Posted September 20th, 2021, 1:34 am

I'm having IMAP server disconnect problems (suspect due to service provider). When this happens,
the "BYE" message from the server is loaded into the "Correspondents" field in the email list, and the Subject field is empty. However, everything looks normal when the email is opened. So looks as if the local index is getting corrupted.

e.g. "R*BYE Courir-IMAP Server shut down by signal." appears as a correspondent in the index.

At the same time, an entirely empty popup window appears towards the bottom right of the screen (owned by TB, only disappears when TB is closed).

Thunderbird 78.14.0 (32-bit) running on Windows 10 Home

Screen shot of both is available but don't know how to upload into forum.

tanstaafl
Moderator

User avatar
 
Posts: 48003
Joined: July 30th, 2003, 5:06 pm

Post Posted September 22nd, 2021, 6:40 pm

Moved from thunderbird bugs to thunderbird support as you are not discussing a bug reported in bugzilla.

If you press the repair folder button in the folders properties (right click on folder in folder pane and select properties) does it temporarily fix it?

Does the problem occur when running in safe mode (help -> restart with add-ons disabled)?

http://webcache.googleusercontent.com/s ... =1&vwsrc=0 (cached copy of KB article about how to post a screen shot)

Return to Thunderbird Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests