MozillaZine

Daily Thunderbird 2020 ( and Beyond. )

Discussion about official Mozilla Thunderbird builds
Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted August 2nd, 2020, 3:26 pm

wsmwk wrote:
Rabbit4 wrote:can anyone reproduce this Bug? with a clean profilew, can they setup a gmail account ?

1) i successfully setup my main account
2) it will not let me setup anotherr account even pressing on the " add mail account "

Perhaps https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1655316

i went through my main account an set it up that way ( gmail.com ) account an clicked on " setup another account " an that worked

for some reason when i click on " account settings " an then add Mail account , that will not work

Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted August 2nd, 2020, 6:40 pm

Last edited by Rabbit4 on August 12th, 2020, 6:01 pm, edited 1 time in total.

DN123ABC
 
Posts: 544
Joined: January 9th, 2017, 10:10 am

Post Posted August 7th, 2020, 7:41 pm

Thunderbird is VERY slow lately. Anyone else?

Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted August 8th, 2020, 12:04 am

DN123ABC wrote:Thunderbird is VERY slow lately. Anyone else?

what version? an have you tried a new Profile? troubleshooted the problem? , make a New Thread if it has nothing to do with Beta or Daily

David1949
 
Posts: 41
Joined: June 18th, 2019, 2:03 pm

Post Posted August 10th, 2020, 2:52 pm



Are you using this beta? I ask because in the Release Notes that you linked it no longer says

" unresolved

Mail header toolbar (Reply, Forward, Archive, Junk buttons) no longer configurable"

Would you happen to know if that is true? That, for me, is an important problem. I have a elderly family user that is forever clicking on a 'wrong button' that I used to be able to remove.

Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted August 10th, 2020, 3:43 pm

David1949 wrote:


Are you using this beta? I ask because in the Release Notes that you linked it no longer says

" unresolved

Mail header toolbar (Reply, Forward, Archive, Junk buttons) no longer configurable"

Would you happen to know if that is true? That, for me, is an important problem. I have a elderly family user that is forever clicking on a 'wrong button' that I used to be able to remove.

the Mail being slow can be due to Network issues, did you check your isp's network outages

WaltS48

User avatar
 
Posts: 4390
Joined: May 7th, 2010, 9:38 am
Location: Pennsylvania, USA

Post Posted August 10th, 2020, 4:12 pm

David1949 wrote:


Are you using this beta? I ask because in the Release Notes that you linked it no longer says

" unresolved

Mail header toolbar (Reply, Forward, Archive, Junk buttons) no longer configurable"

Would you happen to know if that is true? That, for me, is an important problem. I have a elderly family user that is forever clicking on a 'wrong button' that I used to be able to remove.


They are still no longer configurable in 80.0b2 and haven't been since the 69 beta version.

You can follow along here Bug 1556261-Implement message header button customisation.

Please follow the Bugzilla Etiquette.
Linux Desktop - AMD Athlon(tm) II X3 455 3.3GHz | 8.0GB RAM | GeForce GT 630
Windows Notebook - AMD A8 7410 2.2GHz | 6.0GB RAM | AMD Radeon R5

David1949
 
Posts: 41
Joined: June 18th, 2019, 2:03 pm

Post Posted August 10th, 2020, 6:42 pm

WaltS48 wrote:
David1949 wrote:


Are you using this beta? I ask because in the Release Notes that you linked it no longer says

" unresolved

Mail header toolbar (Reply, Forward, Archive, Junk buttons) no longer configurable"

Would you happen to know if that is true? That, for me, is an important problem. I have a elderly family user that is forever clicking on a 'wrong button' that I used to be able to remove.


They are still no longer configurable in 80.0b2 and haven't been since the 69 beta version.

You can follow along here Bug 1556261-Implement message header button customisation.

Please follow the Bugzilla Etiquette.


Thank you for the link and of course I will follow the etiquette. I always have.

WaltS48

User avatar
 
Posts: 4390
Joined: May 7th, 2010, 9:38 am
Location: Pennsylvania, USA

Post Posted August 17th, 2020, 4:00 pm

Today's Daily has the Firefox PDF viewer in it! =D>

Bug 810815 - Integrate pdf.js to Thunderbird

Doesn't look like it is tracked to be in 78.x.x though. :(
Linux Desktop - AMD Athlon(tm) II X3 455 3.3GHz | 8.0GB RAM | GeForce GT 630
Windows Notebook - AMD A8 7410 2.2GHz | 6.0GB RAM | AMD Radeon R5

Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted August 18th, 2020, 4:24 pm

this Bug https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1659241 feels like the issue im getting in 81 also

Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted August 26th, 2020, 5:44 pm

Any chance someone could start doing these "Daily Build Thread" things again?

They were very helpful in the past.

Thanks. viewtopic.php?p=14870777#p14870777


no one is stopping you from doing it yaself

Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted August 26th, 2020, 8:59 pm

Last edited by Rabbit4 on September 1st, 2020, 3:37 pm, edited 2 times in total.

WaltS48

User avatar
 
Posts: 4390
Joined: May 7th, 2010, 9:38 am
Location: Pennsylvania, USA

Post Posted August 27th, 2020, 10:22 am

@DN123ABC.

If you use Thunderbird create a Feeds account and add https://hg.mozilla.org/comm-central/rss-log to it.

Just copy and paste the link.

Or you could bookmark https://hg.mozilla.org/comm-central/summary in your favorite browser and check it daily.

I use the former for the Daily, Beta and releases.
Linux Desktop - AMD Athlon(tm) II X3 455 3.3GHz | 8.0GB RAM | GeForce GT 630
Windows Notebook - AMD A8 7410 2.2GHz | 6.0GB RAM | AMD Radeon R5

DN123ABC
 
Posts: 544
Joined: January 9th, 2017, 10:10 am

Post Posted August 31st, 2020, 6:34 am

So, I guess that's a no then. Thanks anyhow.

Rabbit4
 
Posts: 949
Joined: December 27th, 2017, 4:03 am
Location: Australia

Post Posted September 15th, 2020, 6:28 pm

can any Daily user confirm that the " Light Theme " doesnt stick . often when i have thunderbird closed for so long an then reopen it it goes back to the default Theme, so i have to switch it back onto Light Theme, New

this could be the bug https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1659282

Return to Thunderbird Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests