MozillaZine

iframe code will not display in Firefox

Discuss how to use and promote Web standards with the Mozilla Gecko engine.
CYASoftware
 
Posts: 2
Joined: January 28th, 2014, 9:27 am

Post Posted March 3rd, 2017, 11:04 pm

Hi All,
The following code within the iframe attribute will not render correctly in FireFox but does so correctly in Internet Explorer. My website URL is: https://www.floridahomeownersunite.com

Image


This what is displayed in Firefox:
Image

Same code displayed in Internet Explorer:
Image

Any assistance to overcome this issue will be greatly appreciated.

Thanks,

Lee

LIMPET235
Moderator

User avatar
 
Posts: 37474
Joined: October 19th, 2007, 1:53 am
Location: The South Coast of N.S.W. Oz.

Post Posted March 4th, 2017, 2:15 am

Moving to Web Dev...
Ancient Amateur Astronomer
Win-7-HP/IntelĀ® DualCore-2.0GHz/500G HDD/4 Gig Ram/550Watt PSU/350WattUPS/Firefox-20.0-50.0-56.0.1/T-bird-2.0.0.24/SnagIt-v10.0.1/MWP-7.11.0.
RadioYachting. Conficker Test. (Always choose the "Custom" Install.)

morat
 
Posts: 2359
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted March 4th, 2017, 5:43 am

I get a "Mixed Content" error.

Try changing the iframe src attribute to HTTPS.

CYASoftware
 
Posts: 2
Joined: January 28th, 2014, 9:27 am

Post Posted March 4th, 2017, 6:18 am

morat wrote:I get a "Mixed Content" error.

Try changing the iframe src attribute to HTTPS.


That worked........... Odd how Internet Explorer didn't seem to have a problem with it.

Thank you. I owe you a cold one.

Lee

Return to Web Development / Standards Evangelism


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest