MozillaZine

Help needed

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Rayback
 
Posts: 7
Joined: April 14th, 2003, 12:01 pm

Post Posted April 14th, 2003, 12:43 pm

I'm using the newest Phoenix build from April 14th. After a succesful (or maybe not) install of an extension and restarting browser the extension does not show on the list, nevertheless the folder is created (eg. "autoscroll"). Am I doing something wrong?

buckminster
 
Posts: 99
Joined: March 13th, 2003, 11:17 am

Post Posted April 14th, 2003, 1:20 pm

From my experience (limited), not all extensions list themselves in the extensions list in Options (AdBlock is another one). This shouldn't affect functionality of the extension, although the extension needs to be compatible with Phoenix to run under it ( xpi for Mozilla != xpi for Phoenix).

wheerdam

User avatar
 
Posts: 2771
Joined: March 30th, 2003, 7:12 pm
Location: OK, U.S.

Post Posted April 14th, 2003, 2:19 pm

where do you get the 14th April build?????
I'm weird, damn

DamianMoran

User avatar
 
Posts: 726
Joined: January 30th, 2003, 10:14 pm

Post Posted April 14th, 2003, 2:24 pm

He probably compiled it from CVS.

Rayback
 
Posts: 7
Joined: April 14th, 2003, 12:01 pm

Post Posted April 14th, 2003, 2:39 pm

I wish I could do that :)
That was just a typo - I meant 11 April.
I'm confused - extensions now are displayed on the list, but neither do they work (eg. autoscroll) nor can I adjust the settings.

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests