MozillaZine

The first official 20170908 builds are out

Discussion about official Mozilla Firefox builds
DN123ABC
 
Posts: 314
Joined: January 9th, 2017, 10:10 am

Post Posted September 8th, 2017, 10:36 am

streetwolf wrote:I've been getting very slow loading of various pages for the past week or so. I suspect it might be an add-on. When I get a site that loads slow, I'll start Fx in safe-mode and try it. It always loads fast. It also loads fast in MS Edge. The problem with disabling my add-ons one at a time is that the page might suddenly load fast even with all my add-ons enabled. Anyone seeing slow loading of pages?


We are seeing slow loading (slow as in never finishes!). It says something at the bottom about TLS handshake. This is with version 55 and also version 56. One site giving problems is www.telegram.com and facebook.com is another.

The answer so far has been to go to Chrome, which just works.

Orangutan100
 
Posts: 33
Joined: July 9th, 2015, 11:56 am

Post Posted September 8th, 2017, 11:28 am

I filed Bug 1398252. Could somebody help find the regression window? I just ran Mozregression myself, but it popped out what couldn't possibly be related to the bug:

Code: Select all
Found commit message:
Backed out changeset f82f69a3381a (bug 1397902) on request from flod for improvable strings and string ids. r=backout a=backout

MozReview-Commit-ID: 28KFzJqtYR0


I will try and run mozregression again...

Mark12547
 
Posts: 140
Joined: May 13th, 2017, 11:36 am
Location: Oregon, United States, Earth

Post Posted September 8th, 2017, 11:42 am

Orangutan100 wrote:I filed Bug 1398252. Could somebody help find the regression window?


I thought I was getting this problem in Nightly, but it looks like I am now getting inconsistent results, so I am not sure what I can report regarding nightly. :(

Sorry.

smsmith
Moderator

User avatar
 
Posts: 19441
Joined: December 7th, 2004, 8:51 pm
Location: Indiana

Post Posted September 8th, 2017, 11:55 am

Looks like the fixed the control button Fitts' Law issue. And, a dark persona now has the correct animation icons for the stop/reload button. Previously, it was using the dark icons when it should have used the white icons.
Give a man a fish, and he eats for a day. Teach a man to fish, and he eats for a lifetime.
I like poetry, long walks on the beach and poking dead things with a stick.
Please do not PM me for personal support. Keep posts here in the Forums instead and we all learn.

Edds

User avatar
 
Posts: 321
Joined: July 21st, 2010, 1:13 pm
Location: SVK

Post Posted September 8th, 2017, 12:11 pm

Huge thing just landed on Autoland
Use a single global for all JSMs - https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1186409
Hopefully will be enabled for 57

smsmith wrote:Looks like the fixed the control button Fitts' Law issue.

not really, regression bug was just backed out, but yeah, fixed
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GTX 1080 GAMING X @ 2.1/11.0Ghz
Toshiba DT 2TB | Samsung 850 EVO 500GB | Super Flower 650W GOLD 90+ | W10 x64 Pro v1709 | Fractal Define R4 Black | DELL U2515H 1440p
Phone: LG G4 Android 6.0

Lurtz
 
Posts: 219
Joined: June 12th, 2016, 12:25 pm

Post Posted September 8th, 2017, 1:24 pm

What happened to the Quantum Dashboard? https://health.graphics/quantum

There are a lot of red items suddenly missing from category #2 that were still there earlier today. Have they given up on those or why were they removed?

Nothingman
 
Posts: 7
Joined: March 23rd, 2011, 11:13 pm

Post Posted September 8th, 2017, 2:06 pm

streetwolf wrote:I've been getting very slow loading of various pages for the past week or so. I suspect it might be an add-on. When I get a site that loads slow, I'll start Fx in safe-mode and try it. It always loads fast. It also loads fast in MS Edge. The problem with disabling my add-ons one at a time is that the page might suddenly load fast even with all my add-ons enabled. Anyone seeing slow loading of pages?


if its been happening recently (since some of the new tab animations dropped) then it might be related to https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1397092

streetwolf

User avatar
 
Posts: 2151
Joined: August 21st, 2011, 8:07 am
Location: NJ (USA)

Post Posted September 8th, 2017, 2:24 pm

Nothingman wrote:
streetwolf wrote:I've been getting very slow loading of various pages for the past week or so. I suspect it might be an add-on. When I get a site that loads slow, I'll start Fx in safe-mode and try it. It always loads fast. It also loads fast in MS Edge. The problem with disabling my add-ons one at a time is that the page might suddenly load fast even with all my add-ons enabled. Anyone seeing slow loading of pages?


if its been happening recently (since some of the new tab animations dropped) then it might be related to https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1397092


Look at my post at the end of the bug report you cited. See if you get the spinner as I always do.
Intel Core i7-8700K CPU @ 5.1GHz | Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 | Corsair 1000W PSU | Corsair H115i CPU Cooler | Corsair 64GB RAM @ 3.7GHz | EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 11GB | Dual ASUS PA249Q 24" LCDs | 2-512GB Samsung 960 PRO M.2 | 4TB WD Black | 2TB Seagate | Windows 10 Pro x64 | FIOS 1Gb

Josa
 
Posts: 2711
Joined: July 28th, 2009, 4:52 pm

Post Posted September 8th, 2017, 2:40 pm


Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests