MozillaZine

The first official 20170908 builds are out

Discussion about official Mozilla Firefox builds
Edds

User avatar
 
Posts: 291
Joined: July 21st, 2010, 1:13 pm
Location: SVK

Post Posted September 7th, 2017, 10:45 pm

GHM113 wrote:
Orangutan100 wrote:Could somebody confirm that for the first page load in a browsing session, the 'reload button changing to stop button' animation has a momentary stage when neither icon is visible, which causes the address bar to increase in length and jump left.

I've just reproduced this bug in Nightly 07-09-17 x64.

Should be fixed by now https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1397285
PC: CPU: Core i7 6700K@4.6Ghz, MB: MSI Z270 GAMING M7, VGA: MSI GTX 1080 GAMING X, RAM: 16GB DDR4 Corsair, SSD: Samsung 850 EVO 500GB, OS: W10 x64
NB: CPU: Core i3 4030U@1.9Ghz, VGA: Intel HD4400, RAM: 4GB DDR3, SSHD: Seagate 500GB, OS: W10 x64 Phone: LG G4 Android 6.0

shellye755
 
Posts: 3
Joined: September 7th, 2017, 12:31 am

Post Posted September 8th, 2017, 12:20 am

Anleck wrote:https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&revision=07bb9c7b9e02532875ca15ff41550c779da01b59

"Does it work on folders and can open tabs in background?"
Not sure mate, and just back home briefly at the moment.


Thanks anyways going to try it
EDIT: how to download? Clicking(B) does nothing(got from another place)
Does not work on bookmarks unlike chrome :cry:

GHM113

User avatar
 
Posts: 584
Joined: December 16th, 2015, 3:59 am
Location: Moscow, Russia

Post Posted September 8th, 2017, 12:41 am

Bookmarks on bookmarks toolbar have no favicons. Nightly 07-09-17-2.
Image

STR: Create new profile, enable bookmarks toolbar, go to youtube.com and drag the tab to the bookmarks toolbar, restart Nightly.
I am an idiot. Sorry for my poor English. Current list of config tweaks: https://pastebin.com/1dCT4Cvp

Stebs
 
Posts: 512
Joined: June 3rd, 2004, 5:49 am
Location: EU

Post Posted September 8th, 2017, 12:54 am

GHM113 wrote:Bookmarks on bookmarks toolbar have no favicons. Nightly 07-09-17-2.
Image

STR: Create new profile, enable bookmarks toolbar, go to youtube.com and drag the tab to the bookmarks toolbar, restart Nightly.

Yes, favicons on bookmarks toolbar (not anywhere else) are gone after each restart.
Build-ID: 20170907220212

mak77
 
Posts: 262
Joined: April 3rd, 2006, 4:51 pm
Location: Italy

Post Posted September 8th, 2017, 2:37 am

Bug 1398019 - Regression: favicons missing in Bookmarks toolbar (will be fixed shortly)

Edds

User avatar
 
Posts: 291
Joined: July 21st, 2010, 1:13 pm
Location: SVK

Post Posted September 8th, 2017, 4:00 am

I would appreciate if there was no useless favicon at all. I mean no globe or something, just pure text. I'm using CSS tweak for this for years as it looks very clean and saves space for more bookmarks.
Bug is there but unfortunately no one cares.
PC: CPU: Core i7 6700K@4.6Ghz, MB: MSI Z270 GAMING M7, VGA: MSI GTX 1080 GAMING X, RAM: 16GB DDR4 Corsair, SSD: Samsung 850 EVO 500GB, OS: W10 x64
NB: CPU: Core i3 4030U@1.9Ghz, VGA: Intel HD4400, RAM: 4GB DDR3, SSHD: Seagate 500GB, OS: W10 x64 Phone: LG G4 Android 6.0

Stebs
 
Posts: 512
Joined: June 3rd, 2004, 5:49 am
Location: EU

Post Posted September 8th, 2017, 4:18 am

Well, I delete the name of Bookmarks in the Bookmarks toolbar, so it saves even more space, which is which is recognizable by favicon... so I care...
BTW, Sync behaves buggy/strange in this case: a newly created Bookmark without name appears on synced Profiles _with_ its "default" Name, thereby causing often overflow if your Bookmark toolbar is nearly full (until you also delete the name there).

Virtual_ManPL

User avatar
 
Posts: 1887
Joined: July 24th, 2008, 5:52 am

Post Posted September 8th, 2017, 5:20 am

@ Edds - I'm also like Stebs, using bookmarks with only favicon visible without name in Bookmark Toolbar, per more visible items,
so maybe try this method.
Virtualfox persona

Are you ready for deprecation of XUL & XBL & XPCOM extensions? Not?! Try Firefox ESR

Edds

User avatar
 
Posts: 291
Joined: July 21st, 2010, 1:13 pm
Location: SVK

Post Posted September 8th, 2017, 5:36 am

I was talking about such option, don't want to force someone to use it, obviously. One little option will not kill anyone.
And no, I really don't need to see cartoonish pictures (sometimes with no picture or changed picture from one day to another) half of the day in front of my face. It remind me something like IE era with a lot of crazy toolbars, if you know what I mean. I believe we are beyond that. Clean, flat, modern look with as little distractions as possible is everything I need.
Fortunately userChrome.css is (still) working so this is not something I need to care about right now.
PC: CPU: Core i7 6700K@4.6Ghz, MB: MSI Z270 GAMING M7, VGA: MSI GTX 1080 GAMING X, RAM: 16GB DDR4 Corsair, SSD: Samsung 850 EVO 500GB, OS: W10 x64
NB: CPU: Core i3 4030U@1.9Ghz, VGA: Intel HD4400, RAM: 4GB DDR3, SSHD: Seagate 500GB, OS: W10 x64 Phone: LG G4 Android 6.0

veryslow
 
Posts: 41
Joined: September 28th, 2013, 11:05 am

Post Posted September 8th, 2017, 6:32 am

Hmm, when "This is 7." (the first "tab") is displayed at https://www.apple.com/ the image with 5 phones seems to disappear when the page is scrolled down/up. Does anyone else experience this problem? Stylo enabled.

veryslow
 
Posts: 41
Joined: September 28th, 2013, 11:05 am

Post Posted September 8th, 2017, 6:38 am

veryslow wrote:Hmm, when "This is 7." (the first "tab") is displayed at https://www.apple.com/ the image with 5 phones seems to disappear when the page is scrolled down/up. Does anyone else experience this problem? Stylo enabled.

Looks like it might be intermittent too - sometimes selecting another "header tab" and going back to "This is 7." will trigger or fix the problem.

Edds

User avatar
 
Posts: 291
Joined: July 21st, 2010, 1:13 pm
Location: SVK

Post Posted September 8th, 2017, 7:19 am

FYI here is the second attempt for the Downloads button.
Bug 1397447 Automatically hide/show the downloads button by default, providing an option to have it permanently visible
Initial description says everything you need.
I think it's okay now.
PC: CPU: Core i7 6700K@4.6Ghz, MB: MSI Z270 GAMING M7, VGA: MSI GTX 1080 GAMING X, RAM: 16GB DDR4 Corsair, SSD: Samsung 850 EVO 500GB, OS: W10 x64
NB: CPU: Core i3 4030U@1.9Ghz, VGA: Intel HD4400, RAM: 4GB DDR3, SSHD: Seagate 500GB, OS: W10 x64 Phone: LG G4 Android 6.0

WaltS48

User avatar
 
Posts: 3347
Joined: May 7th, 2010, 9:38 am
Location: Pennsylvania, USA

Post Posted September 8th, 2017, 8:16 am

The Official Firefox 56.0b10 builds are out.

Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0 ID:20170907194642 CSet: 3484d06e80e135e84167fe95f8a42320308a2adc

Nightly is crashing for me on Windows and Linux. Bug 1398043
Linux Desktop - AMD Athlon(tm) II X3 455 3.3GHz | 8.0GB RAM | GeForce GT 630
Windows Notebook - AMD A8 7410 2.2GHz | 6.0GB RAM | AMD Radeon R5

streetwolf

User avatar
 
Posts: 2077
Joined: August 21st, 2011, 8:07 am
Location: NJ (USA)

Post Posted September 8th, 2017, 10:11 am

I've been getting very slow loading of various pages for the past week or so. I suspect it might be an add-on. When I get a site that loads slow, I'll start Fx in safe-mode and try it. It always loads fast. It also loads fast in MS Edge. The problem with disabling my add-ons one at a time is that the page might suddenly load fast even with all my add-ons enabled. Anyone seeing slow loading of pages?
Intel i7 Quad Core 3770K @ 5Ghz|ASUS P8Z77-V Deluxe|Corsair 1050W PSU|Corsair H100iV2 CPU Cooler|Corsair 16GB RAM|Sapphire Nitro R9 390 8GB|DUAL ASUS PA249Q IPS 24" LCDs|Samsung SSD 830, 840 256GB|2TB Seagate|Windows 10 Pro x64|AMD Crimson 17.9.2|FIOS 1Gb Internet

flaneurb
 
Posts: 549
Joined: December 10th, 2011, 3:50 am

Post Posted September 8th, 2017, 10:20 am

No complaints re. speed of page loading so far including with 57.0a1, Build ID 20170908100218

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: Edds, SAJewers and 4 guests