MozillaZine

How do I know what build I am using?

Discussion about official Mozilla Firefox builds
loomis
 
Posts: 35
Joined: March 2nd, 2003, 6:33 pm

Post Posted May 11th, 2003, 12:36 am

Probably a dumb question, but I have no idea how to figure aout exactly which build I have installed. There is nothing under tools>options that tells me. about:mozila doesn't tell me. about:config doesn't tell me either.

Thanks,
Loomis
The television is the retina of the mind's eye.

--Videodrome

satan
 
Posts: 42
Joined: January 23rd, 2003, 2:58 am
Location: Sweden

Post Posted May 11th, 2003, 12:37 am

about:

or

in the menu help > about

Arctic Dragon
 
Posts: 199
Joined: December 16th, 2002, 4:44 pm
Location: Ottawa, Canada

Post Posted May 11th, 2003, 1:23 am

http://www.gemal.dk/browserspy/basic.html will also tell you. :D

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4b) Gecko/20030510 Mozilla Firebird/0.6

satan
 
Posts: 42
Joined: January 23rd, 2003, 2:58 am
Location: Sweden

Post Posted May 11th, 2003, 2:48 am

Nah.. Silly to go to some online-page for that.

banjobacon!
 
Posts: 1922
Joined: April 5th, 2003, 3:34 pm

Post Posted May 11th, 2003, 11:16 am

How come UA information for Internet Explorer always contains Mozilla in it. That always bugged me. IE uses Mozilla? No, that can't be.

avbohemen
 
Posts: 292
Joined: April 25th, 2003, 6:50 am
Location: The Netherlands

Post Posted May 11th, 2003, 1:51 pm

banjobacon1 wrote:How come UA information for Internet Explorer always contains Mozilla in it. That always bugged me. IE uses Mozilla? No, that can't be.

No, IE is based on some (really old?) implementation of Mozilla. As were the first versions (2, 3?) of Netscape. The UA of IE says "mozilla compatible"... we all know how microsoft interprets the term 'compatible'.

Hendikins

User avatar
 
Posts: 26
Joined: December 31st, 1969, 5:00 pm
Location: On a train

Post Posted May 11th, 2003, 1:56 pm

avbohemen wrote:
banjobacon1 wrote:How come UA information for Internet Explorer always contains Mozilla in it. That always bugged me. IE uses Mozilla? No, that can't be.

No, IE is based on some (really old?) implementation of Mozilla. As were the first versions (2, 3?) of Netscape. The UA of IE says "mozilla compatible"... we all know how microsoft interprets the term 'compatible'.


IE uses Mozilla in the useragent to claim Netscape compatibilty. It's not based on any form of Mozilla. It's based on Mosaic.

loomis
 
Posts: 35
Joined: March 2nd, 2003, 6:33 pm

Post Posted May 11th, 2003, 6:13 pm

Ahh thanks, "about:" works great. Never even knew that existed. I even searched through all the forums repeatedly trying to find out this simple info. I don't have a help menu, I must of turned it off somewhere.

Thanks,
Loomis
The television is the retina of the mind's eye.

--Videodrome

Return to Firefox Builds


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests