MozillaZine

Compact Menu [2003 01 26]

Talk about add-ons and extension development.
cdn

User avatar
 
Posts: 999
Joined: November 4th, 2002, 5:47 pm
Location: UK

Post Posted January 25th, 2003, 5:24 pm


lynchknot
 
Posts: 6253
Joined: November 4th, 2002, 7:36 pm

Post Posted January 26th, 2003, 10:05 am

Hello CDN - a bug? Using build 12-28 - unable to view prefereces and on resart, automatically sets icons to default - no memory.

cdn

User avatar
 
Posts: 999
Joined: November 4th, 2002, 5:47 pm
Location: UK

Post Posted January 26th, 2003, 11:20 am

changed how things work, pref dialogue was unreliable for parts of customisation

try the toolbar customisation context menu

Stefan

User avatar
 
Posts: 2051
Joined: November 5th, 2002, 2:46 am

Post Posted January 27th, 2003, 5:20 am

Looking good so far :)
Though I was getting used to that nice Shark, I kind of miss it :(

VinceVW
 
Posts: 113
Joined: November 13th, 2002, 4:20 am
Location: Heaven 69

Post Posted January 27th, 2003, 5:42 am

By right-clicking you can choose whether you want to see an image or text...

Thx cdn, the new version is much better!

dunda
 
Posts: 126
Joined: January 27th, 2003, 7:22 am

Post Posted January 27th, 2003, 7:24 am

This looks good but I cant get it to sit on any other toolbar - i.e it just sits on the menu toolbar and therefore doesnt save any space.
Am I missing something (yeah... a clue :) ) ?

Thanks

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted January 27th, 2003, 7:35 am

dunda wrote:This looks good but I cant get it to sit on any other toolbar - i.e it just sits on the menu toolbar and therefore doesnt save any space.
Am I missing something (yeah... a clue :) ) ?

Thanks


It is still bound to Menubar, which is not movable. Compact is just a wrapper.
Former UMO Admin, Former MozillaZine General Mod
I am rarely on mozillaZine, so please do not send me a private message.
My Old Firefox config files

dunda
 
Posts: 126
Joined: January 27th, 2003, 7:22 am

Post Posted January 27th, 2003, 7:42 am

AHA!
So... the (or A) solution is to move the other buttons to the menu bar.
Good stuff. Phoenix is good but its the extensions that make it super :)

Thanks for the reply.

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted January 27th, 2003, 8:00 am

Look for another revision from cdn some time soon.
Former UMO Admin, Former MozillaZine General Mod
I am rarely on mozillaZine, so please do not send me a private message.
My Old Firefox config files

djst
Moderator

User avatar
 
Posts: 2826
Joined: November 5th, 2002, 1:34 am
Location: Sweden

Post Posted January 27th, 2003, 12:24 pm

Wouldn't it be better (and more obvious) if "C" was changed to "Menu" instead? I think it would be easier to understand, and it would also look better.

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted January 27th, 2003, 12:38 pm

djst wrote:Wouldn't it be better (and more obvious) if "C" was changed to "Menu" instead? I think it would be easier to understand, and it would also look better.


But that's not as compact as possible. I agree, though. But when I do use Compact, I use it in image mode.
Former UMO Admin, Former MozillaZine General Mod
I am rarely on mozillaZine, so please do not send me a private message.
My Old Firefox config files

djst
Moderator

User avatar
 
Posts: 2826
Joined: November 5th, 2002, 1:34 am
Location: Sweden

Post Posted January 27th, 2003, 12:44 pm

alanjstr wrote:
djst wrote:Wouldn't it be better (and more obvious) if "C" was changed to "Menu" instead? I think it would be easier to understand, and it would also look better.


But that's not as compact as possible. I agree, though. But when I do use Compact, I use it in image mode.

Huh? Replacing "File Edit View Go Bookmarks Tools Help" with just "Menu" is compact enough if you ask me! ;)
Also, if you're using the image, you get the same width as "Menu" anyway.

"C" just looks confusing to me. Looks more like an error than the more informative "Menu". Just a thought.

cdn

User avatar
 
Posts: 999
Joined: November 4th, 2002, 5:47 pm
Location: UK

Post Posted January 27th, 2003, 1:10 pm

how about 'CM', 'C M' or 'M' ?

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted January 27th, 2003, 1:27 pm

djst wrote:Also, if you're using the image, you get the same width as "Menu" anyway.

I don't have the sharc as my image, I have the right arrow |>. That's been implemented for about a week, I think.
Former UMO Admin, Former MozillaZine General Mod
I am rarely on mozillaZine, so please do not send me a private message.
My Old Firefox config files

djst
Moderator

User avatar
 
Posts: 2826
Joined: November 5th, 2002, 1:34 am
Location: Sweden

Post Posted January 27th, 2003, 1:34 pm

cdn wrote:how about 'CM', 'C M' or 'M' ?

I wouldn't use it unless it said Menu. But that's just me. I think one letter is just confusing and looks "broken".

We're actually compacting a whole menu into just "Menu", isn't that enough space savings? The point (I assume) is to have the toolbar and menubar on the same row, right? Then "Menu" will not be wider than a normal button. Most systems have at least 1024 pixels wide resolution.

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest