MozillaZine

phoenix doesn't start after installing radialcontext

Talk about add-ons and extension development.
menesis
 
Posts: 5
Joined: November 10th, 2002, 3:43 pm
Location: Lithuania

Post Posted November 10th, 2002, 3:48 pm

I have downloaded 20021110 nightly build for Linux, and installed radialcontext for phoenix from optimoz. But now Phoenix does not start at all! i.e. process exists but window is not displayed.

Are there some changes happening which break all extensions or what?

cartman
 
Posts: 5
Joined: November 5th, 2002, 4:06 am
Location: Istanbul

Post Posted November 11th, 2002, 1:11 am

menesis wrote:I have downloaded 20021110 nightly build for Linux, and installed radialcontext for phoenix from optimoz. But now Phoenix does not start at all! i.e. process exists but window is not displayed.

Are there some changes happening which break all extensions or what?


You have to change permissions of radial context jar file in /path/to/phoenix/chrome to 755 like
chmod 755 /path/to/phoenix/chrome/foo.jar.

menesis
 
Posts: 5
Joined: November 10th, 2002, 3:43 pm
Location: Lithuania

Post Posted November 11th, 2002, 2:15 am

But radialcontext does not install a jar file. all what is is radialcontext directory in chrome

joha

User avatar
 
Posts: 27
Joined: November 6th, 2002, 1:04 pm
Location: Helsinki, Finland

Post Posted November 11th, 2002, 5:05 am

Then try
$> chmod -R 755 /path/to/phoenix/chrome/foo.dir
Where foo.dir is the directory of Radialcontext. The -R switch tell chmod to do the permission change recursively.
joha

edcatmur

User avatar
 
Posts: 88
Joined: November 12th, 2002, 1:42 pm

Post Posted December 4th, 2002, 5:27 pm

Doesn't help, I'm afraid.

It's broken in all builds 20021119 to 20021204.

Installing radialcontext does not create any files which are not writeable as user.

Does anyone have any idea about this? Has anyone managed to get RadialContext working on a recent build?

rbrimhall

User avatar
 
Posts: 332
Joined: November 13th, 2002, 11:20 pm
Location: Memphis, TN

Post Posted December 5th, 2002, 2:34 pm

it's worked for me in any build after 11/19

menesis
 
Posts: 5
Joined: November 10th, 2002, 3:43 pm
Location: Lithuania

Post Posted December 8th, 2002, 9:09 am

I downloaded 0.5, installed recently updated radialcontext 1.0rc3, but as previously, phoenix does not start after that. It does start ony when I disable or uninstall radialcontext extension.

Apparently its non-working depends on system, as for other people that works... but for me on Debian unstable it does not. I'm stuck with 0.4 release.

jeti

User avatar
 
Posts: 79
Joined: December 8th, 2002, 2:14 am
Location: Germany

Post Posted December 8th, 2002, 3:36 pm

I uploaded a new archive that should fix the problem.
Phoenix blocked under Linux because RadialContext
tried to preload nonexistent icons.

Sorry for that, Jens

oll
 
Posts: 1
Joined: December 8th, 2002, 5:49 pm

Post Posted December 8th, 2002, 5:52 pm

Great! God job Jens!
I was about to go back to 0.4 for a while there but this makes it just fine.

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests