MozillaZine

Tabbrowser Extensions - Linux problem

Talk about add-ons and extension development.
stuorguk

User avatar
 
Posts: 16
Joined: November 7th, 2002, 1:11 pm

Post Posted January 20th, 2003, 4:23 pm

I have the Tabbrowser Extensions installed on both my Windows and Linux copies of Phoenix. Works fine in Win2k, but in Linux, where are the Tabbrowser settings? Unlike the windows Phoenix, there are no extra settings option under the "Advanced" section - just the standard settings, but now with the Tabbrowser logo.

enoyand
 
Posts: 3
Joined: January 27th, 2003, 8:24 am

Post Posted January 27th, 2003, 8:48 am

This seems to be the same problem that I told about in thread http://www.mozillazine.org/forums/viewtopic.php?t=5030 so I guess it's a Phoenix bug, not just extension bug?

Found how to remove the extension menus from root too but didn't find out yet how to add them for all users :)

agamid
 
Posts: 190
Joined: January 16th, 2003, 9:32 pm

Post Posted January 27th, 2003, 12:20 pm

sounds weird. I had that problem back around 01-17... but as of 01-25, phoenix can install extensions for me.

which build are you using?

enoyand
 
Posts: 3
Joined: January 27th, 2003, 8:24 am

Post Posted January 27th, 2003, 1:02 pm

Did you ask me or that previous person? Well, in case you ment me, I just installed 20030116 with xft (http://pryan.org/phoenix/martijn/), thigs didn't change too much. AdBlock is working now but none of other extensions (except the radial context menu that was doing fine with just the pure 0.5 already). Haven't tried tabbed browser extension though.

agamid
 
Posts: 190
Joined: January 16th, 2003, 9:32 pm

Post Posted January 27th, 2003, 1:24 pm

oh... I meant to ask stuorguk. sorry for the confusion.
actually, I guess I just wanted to point out that for me, 01-25 works well with
extensions.

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests