MozillaZine

Another Extension Installation Problem

Talk about add-ons and extension development.
gord
 
Posts: 20
Joined: December 12th, 2002, 12:46 pm

Post Posted January 8th, 2003, 5:04 pm

My apologies if this has been answered before - I did a search and couldn't find anything. When I try to install an extension, it will download, but once it starts to install, the program freezes. Themes install without a problem, including .xpi's. I'm using Windows XP, Phoenix 0.5. I've tried a clean 'install' and Phoenix 0.4 to no avail. Any help? Thanks.

alanjstr
Moderator

User avatar
 
Posts: 9100
Joined: November 5th, 2002, 4:43 pm
Location: Anywhere but here

Post Posted January 8th, 2003, 5:08 pm

No one else has reported any problems with any build up to and including the one from 12/28.
Former UMO Admin, Former MozillaZine General Mod
I am rarely on mozillaZine, so please do not send me a private message.
My Old Firefox config files

maubp
 
Posts: 281
Joined: December 5th, 2002, 12:36 pm
Location: UK

Post Posted January 9th, 2003, 3:58 am

A suggestion to try and narrow down the problem:

Can you first save an XPI extension to your hard disk.

Then in Phoenix, goto the "File" , "Open File..." menu and select the XPI from the disk.

This test should rule out network problems etc.
Peter

gord
 
Posts: 20
Joined: December 12th, 2002, 12:46 pm

Post Posted January 9th, 2003, 8:58 am

No luck with that. I know its computer specific b/c the computer I use at work (same brand, different OS) installs them without a problem. Oh well.

Return to Extension Development


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests