MozillaZine


Reply to my post never received

Talk about stuff specific to the site -- bugs, suggestions, and of course praise welcome.
Odin2
 
Posts: 734
Joined: March 10th, 2012, 8:08 pm

Post Posted April 10th, 2021, 8:44 am

Is there a problem in transmitting replies to posts? My server webmail does not disclose anyplace the reply by dickvl to my (first) post at viewtopic.php?f=38&t=3073689&p=14890639#p14890639. I've written my ISP but in a great many years I've never before encountered this issue. Is this a glitch with Mozillazine?

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 125476
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted April 10th, 2021, 8:55 am

Check the option to have the board "Notify me upon replies by default". Find that by clicking on the "User Control Panel" link in the right hand panel of this page and then on "Board Preferences" and then "Edit Posting Defaults."

Odin2
 
Posts: 734
Joined: March 10th, 2012, 8:08 pm

Post Posted April 10th, 2021, 10:49 am

Thanks, Dan, but that's not the issue. All the settings [which I've now checked] are still the same, and in accordance with your suggestion. I have received your current reply. Perhaps it's a glitch with my ISP.

DanRaisch
Moderator

User avatar
 
Posts: 125476
Joined: September 23rd, 2004, 8:57 pm
Location: Somewhere on the right coast

Post Posted April 10th, 2021, 2:36 pm

Or it could just be George, the forum gremlin, letting us know he's still around and active.

Return to MozillaZine Site Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests