MozillaZine

Click on Code: SELECT ALL - Jumps to Top of Page

Talk about stuff specific to the site -- bugs, suggestions, and of course praise welcome.
BuddhaNature

User avatar
 
Posts: 108
Joined: January 3rd, 2008, 9:44 am

Post Posted November 19th, 2017, 10:02 am

Don't know if this a FF issue or a mozillaZine board issue.

If there is some code in a code-box that I want to copy then I click on the Code: SELECT ALL option. When I do that:

(A) The code doesn't get selected.
(B) The entire page jumps up to the top of page.

Something wrong there. Any solutions?

Code: Select all
This is just a test Code entry.
Click on SELECT ALL.
Dang! Went straight to the top of the page.
Last edited by BuddhaNature on November 19th, 2017, 10:15 am, edited 1 time in total.

mightyglydd

User avatar
 
Posts: 9061
Joined: November 4th, 2006, 7:07 pm
Location: Hollywood Ca.

Post Posted November 19th, 2017, 10:13 am

Yep, it's the same way here, (and in Safe Mode) has been for a while...
Improvise, adapt and move on... :)
@You're already at the top of the page ?..better example, your code here..
viewtopic.php?p=14777671#p14777671
#KeepFightingMichael

Brummelchen
 
Posts: 2732
Joined: March 19th, 2005, 10:51 am

Post Posted November 19th, 2017, 12:01 pm

to the top because the anchor has no target because script is buggy!?

Frank Lion

User avatar
 
Posts: 19515
Joined: April 23rd, 2004, 6:59 pm
Location: ... The Exorcist....United Kingdom

Post Posted November 19th, 2017, 12:54 pm

BuddhaNature wrote:
Code: Select all
This is just a test Code entry.
Click on SELECT ALL.
Dang! Went straight to the top of the page.

That happens if you don't have JS (JavaScript) enabled on a website.
Metal Lion latest SeaMonkey & Thunderbird Themes - Sea Monkey and Silver Sea Monkey
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing." - Edmund Burke (attrib.)

morat
 
Posts: 2493
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted November 19th, 2017, 9:20 pm

Code Select All solution by Alice0775
viewtopic.php?f=11&t=3028516

BuddhaNature

User avatar
 
Posts: 108
Joined: January 3rd, 2008, 9:44 am

Post Posted November 20th, 2017, 5:05 am

Morat, by my reading of that thread it seems that this is a forum configuration problem Am I right in thinking that?

(I "file containing text" searched my profile folder and my FF install folder and can't find anything that corresponds to a snippet of the code that Alice0775 provides.)

If I am right in thinking this is a forum configuration problem then this problem was flagged by Alice0775 in March 2017 - and with a proposed solution. So now I wonder why the forum folks don't fix it?

morat
 
Posts: 2493
Joined: February 3rd, 2009, 6:29 pm

Post Posted November 20th, 2017, 5:50 am

The site admin needs to update the forum.

kerz wrote:Lots to do, little time.

BuddhaNature

User avatar
 
Posts: 108
Joined: January 3rd, 2008, 9:44 am

Post Posted November 20th, 2017, 6:06 am

Thanks, morat.

kerz wrote:Lots to do, little time.

How long does it take to copy and paste a solution that someone else provided? (Can't use CODE: SELECT ALL of course, so I guess that's a bit of an awful time-consuming downer.)

What are we waiting on? A Leap Year with a whole extra day to fill in? :(

Return to MozillaZine Site Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests